10 weken zwanger – tweede zwangerschap

Allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken voor al jullie fantastisch lieve reacties! En ik vind het heel bijzonder om te horen dat veel van jullie mij ook al volgden tijdens mijn eerste zwangerschap en er veel aan hebben gehad (en met een aantal van jullie zelfs tegelijk zwanger ben!). Heel leuk!! Super bedankt!! In de video van vandaag deel ik de eerste echo van ons kindje, zo bijzonder!! Ook vertel ik natuurlijk weer hoe ik me voel en wat er anders en hetzelfde is tijdens mijn tweede zwangerschap. Zoals altijd ben ik ook weer heel benieuwd naar jullie ervaringen dus deel ze vooral! Hoe voel jij je? En als het je tweede zwangerschap is, voel je je anders of hetzelfde? Ik ben heel benieuwd!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.