22 weken zwanger – tweede zwangerschap

Wat gaat het toch snel! Inmiddels ben ik alweer 22 weken zwanger. Mijn klachten lijken wat meer onder controle, dat is in ieder geval fijn. Mijn buik wordt groter als je er naar kijkt voor mijn gevoel! Vandaag dus weer tijd voor een update. En ik vertel wat meer over de geplande verbouwing. We gaan een kamer splitsen om een peuterkamer en babykamer te maken. Uiteraard neem ik jullie ook mee in dat proces. Hoe voel(de) jij je met 22 weken zwangerschap?

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.