5 jaar met Sven

Vandaag zijn Sven en ik 5 jaar samen! We hebben natuurlijk al de boyfriend tag én My boyfriend does my make-up tag gedaan. Daarom vandaag gewoon wat foto’s van 5 jaar ons 🙂

Na nog geen 2 maanden gingen we al samen op wintersport! Misschien wat snel maar het voelde goed en dus gingen we ervoor. Het was een super leuke vakantie!

SANYO DIGITAL CAMERA

Een half jaar later volgende Italië. Een heerlijke zomervakantie!

Italie 2010

Daar besloten we dat als we ooit gingen trouwen we dat graag in Italië wilden doen. En nu zijn we, met ons 5 jarig “jubileum” op onze trouwlocatie in Italië om alles door te spreken voor ons huwelijk komende zomer! Hoe bizar is dat?

image (20)

Elk jaar met carnaval gaan we er weer voor! Vorige keer als Gandalf en Arwen..

Corfu 2011 9

Een heerlijke zomervakantie naar Corfu, ik ben dol op Griekenland en Corfu vind ik prachtig!

image (5) - kopie

Klussen in ons nieuwe huisje! Inmiddels wonen we er alweer 2 jaar! Zo’n heerlijk plekje!

 

image (13)

En voor mijn 29e verjaardag kreeg ik een geweldig cadeau: Mittens! Terwijl ik dit typ ligt ze op mijn schoot. She’s the cutest 🙂

DSCN2056

 

En als klap op de vuurpijl kreeg ik op mijn 30e verjaardag.. een verlovingsring! Het is nog steeds iets heel bijzonders en geks maar we zijn druk bezig met het plannen van onze bruiloft. En dat is heeeeel kort samengevat 5 jaar ons.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Hee lieffies ♡ bizar dat jullie al zo snel met elkaar op vakantie ginge maar wel tof dat het gevoel zo goed was, en is want jullie gaan trouwen ! Super veel geluk samen ♡ volgendjaar zal ik jullie feliciteren, een datum die ik nooit vergeet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.