8 weken zwanger – Tweede zwangerschap

Happy new year!! Ik wens je een prachtig 2018! Ons jaar begint natuurlijk al fantastisch omdat we zwanger zijn van ons tweede kindje. Ik neem jullie weer mee tijdens mijn (tweede) zwangerschap. Vandaag vertel ik hoe ik me voel tijden week 8 van mijn zwangerschap. En natuurlijk ben ik ook heel benieuwd of jij zwanger bent/ bent geweest en hoe jij je voelde rond 8 weken!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

You may also like

1 reactie

  1. Super leuk! Ook zwanger van 2e kindje, inmiddels 21 weken en een zoon die in april 2 wordt!
    Ik keek altijd om babystraatje.nl naar je vlogs maar zag ze niet meer voorbij komen, nu weer gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.