About Carien Weenink

Hoi,

Wat leuk dat je BlondieBeautyFashion.nl bezoekt! Welkom! Mijn naam is Carien en dit is mijn blog. Hieronder vertel ik  wat meer over de site en over mezelf.

Over BlondieBeautyFashion / About Carien Weenink

BlondieBeautyFashion (BBF) is een site over, je raadt het al, beauty en fashion. Maar ook over andere dingen die meiden en vrouwen bezighouden. Je kunt leren hoe je een bepaalde haarstijl zelf kunt maken, of een leuke ooglook, hoe je kleding kunt combineren, maar ik geef bijvoorbeeld ook tips voor het organiseren van je kledingkast. Waarom Blondie? Dat is mijn bijnaam! Al zo lang als ik me kan herinneren noemen mensen mij zo. Waarschijnlijk omdat ik heel blond haar heb:)

Ik blog sinds de zomer van 2013 en vind het heerlijk! Inmiddels zit er dan ook wel wat structuur in mijn blog. Elke dag komt er een artikel online. In principe probeer ik om de dag een filmpje en om de dag een geschreven artikel te doen. Ook probeer ik voor een goede afwisseling tussen beauty en fashion (en soms wat lifestyle) te zorgen. Toch ben ik natuurlijk nog steeds een beginnende bloggger. Ik hoor dan ook graag wat jullie zouden willen zien!


Over mij

About 

Ik ben Carien, 29 jaar. Ik woon in Utrecht samen met mijn vriend Sven. Ik werk ook in Utrecht als projectleider vastgoed. Dat heeft niks met mode of beauty te maken. Toch zijn mode en beauty waar ik van jongs af aan graag mee bezig ben. Als klein meisje was ik vooral met mijn haren bezig. Ik probeerde kapsels na te maken die ik bijvoorbeeld in GTST zag. Later kwam de make-up erbij en zat ik vriendinnetjes op te maken en hun haren te doen. Heerlijk! Zelf draag ik het liefste een naturel look maar thuis experimenteer ik graag met kleuren. Qua kleding heb ik niet één stijl. Het hangt er een beetje vanaf waar ik die dag zin in heb: netjes, stoer of sexy.

Er zijn naast beauty en mode meer onderwerpen die mij interesseren, bijvoorbeeld (gezond) eten en interieur. Zo veranderde ik vroeger maandelijks de opstelling van mijn slaapkamer. Tegenwoordig doe ik dat niet meer maar ik blader nog graag door woonbladen voor inspiratie!

Naast mijn blog hou ik er ontzettend van om met mijn vriend stedentripjes te maken, met vriendinnetjes bij te kletsen, te shoppen, naar festivals te gaan, films en series te kijken en natuurlijk op vakantie te gaan.

Ik hoop dat jullie BBF leuk vinden!

Liefs,
Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Leuk Blondie!! Eindelijk je tips op een site. Maakte je vroeger ook al die kapsels van Mirjam uit GTST na, incl vogelhuisjes? Ga nu je site verder ontdekken :-).

  2. wat grappig! ik zag je laatst bij de albert heijn aan de rijnlaan in utrecht! daar woon ik vlak bij 🙂 leuke site! en gefeliciteerd met de zwangerschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.