AH Zachte Ayurveda Foam Gel

Goedemorgen! Heb je een leuke kerst gehad? Ik hoop het! Vandaag is het tijd om even bij te komen, een momentje voor jezelf. Ik ontdekte laatst een fijn budget doucheproduct dat ik graag met je wil delen!

review-AH-albert-heijn-zacht-ayurveda-foam-shower-gel-budget-tip-q

Ik zag deze douche foam bij de Albert Heijn staan en was natuurlijk direct nieuwsgierig. Zou hij lijken op die fijne foams van Rituals waar ik dol op ben, maar dan lekker budget?

review-AH-albert-heijn-zacht-ayurveda-foam-shower-gel-budget-tip-3

Voor de liefhebber de lijst met ingrediënten.

review-AH-albert-heijn-zacht-ayurveda-foam-shower-gel-budget-tip-5

Er zijn 2 verschillende foams, Hammam en Ayurveda. Ik vond de Ayurveda foam gel het lekkerst ruiken dus daar koos ik voor. Hij ruikt niet te sterk, te zoet, te fris of te gekruid, gewoon een goede middenweg. Van mij hoeft een douchegel niet echt te overheersen, omdat ik daarna ook nog bodylotion en parfum op doe.

review-AH-albert-heijn-zacht-ayurveda-foam-shower-gel-budget-tip-6

De structuur van de AH Ayurveda foam gel lijkt heel erg op die van de Rituals foams. Hij begint als een compact hoopje gel en groeit al snel uit tot een flinke dot zacht schuim.

review-AH-albert-heijn-zacht-ayurveda-foam-shower-gel-budget-tip-7

Hij smeert fijn uit en voel heerlijk zacht en fluffy aan. Na het douchen voelt mij huid zacht en schoon aan en ruikt lekker maar niet te overheersend.

Ik ben enthousiast over de AH Ayurveda foam gel voor onder de douche! De douchegel is te koop bij Albert Heijn en kost €2,49.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.