Mijn avondroutine – Winter 2016

Ik kan me niet eens herinneren wanneer ik voor het laatst mijn avondroutine heb gedeeld. Het leek me daarom wel leuk om weer eens te doen. Ik laat zien welke producten ik gebruik om mijn gezicht te reinigen en welke crèmes is vervolgens gebruik. Ik gebruik al heel lang dezelfde producten, omdat ik ze heel fijn vind. Ze houden mijn huid gehydrateerd en vrij van onzuiverheden. Dat is voor mij belangrijk. Natuurlijk probeer ik als beautylover regelmatig nieuwe producten maar qua huidverzorging keer ik terug steeds terug bij mijn fijne ultieme favorieten.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Wat gebruik jij bij je avondroutine?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.