It’s beginning to look a lot like Christmas!

Mijn huis begint al lekker in de kerstsfeer te komen. Christmas all over the place:). Dit jaar iets meer kerstsfeer dan vorig jaar. Vorig jaar was Mittens een kitten (vandaar ook de nep boom) en konden we niet al teveel versiering doen want dat vond de kleine maar al te interessant. Dit jaar voor de zekerheid nog de kunstkerstboom maar wel wat meer kerstdecoratie.

Kerst-sfeer-decoratie-decoration-home-thuis-huis-diy-minimal-minimalistisch-strak-modern-1

Hier zie je twee van mijn DIY projectjes van de afgelopen tijd. De voorste staat al online (klik hier voor die DIY) de achterste komt morgen online! Dit geeft het huis direct meer sfeer.

 

 

Kerst-sfeer-decoratie-decoration-home-thuis-huis-diy-minimal-minimalistisch-strak-modern-2

Ik hou van gezelligheid in huis maar ik hou ook heel erg van een strak en bijna minimalistisch interieur. Daarom heb ik de DIY’s klein en simpel gehouden maar ook vooral met wit en zilver. Dat geeft direct een rustiger effect dan als ik bijvoorbeeld voor roze en gouden kerstballen zou gaan. Maar als jij juist wel bent van wat meer overdaad en kleur dan kun je juist wel voor meer kleur gaan in deze DIY’s.

 

 

Kerst-sfeer-decoratie-decoration-home-thuis-huis-diy-minimal-minimalistisch-strak-modern-3

Ook de kerstboom is zilver en wit met veel lampjes. Zoals ik al zei hou ik eigenlijk meer van echte kerstbomen maar voor nu nog even een kunstboompje. Waar Mittens de boom vorig jaar heel interessant vond is ze dit jaar meer geïnteresseerd in de doos van de kerstboom haha!

 

 

Kerst-sfeer-decoratie-decoration-home-thuis-huis-diy-minimal-minimalistisch-strak-modern-4

Ook hier zie je weer een DIY project: deze glitter canvas schilderijen. Hier komt dit weekend het filmpje van online. Wederom heel simpel en helemaal te maken in de stijl die past bij jou huis. De slinger (die Mittens wel heel leuk vindt..) is van de Hema en ondanks dat hij goud is vind ik hem toch leuk passen in het geheel.

 

 

Kerst-sfeer-decoratie-decoration-home-thuis-huis-diy-minimal-minimalistisch-strak-modern-5

Het hertje van Ikea kon natuurlijk eigenlijk ook niet ontbreken. Deze hebben wij het hele jaar door staan maar nu ineens vind ik hem kerstachtig. Ons groene lego-hert ­čÖé

 

 

 

Kerst-sfeer-decoratie-decoration-home-thuis-huis-diy-minimal-minimalistisch-strak-modern-6

Versier jij je kamer/huis met kerst? En ga jij dan voor strak of juist voor veel kleur en gezelligheid?

Ik ben benieuwd!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.