Behandeling en operatie rectus diastase – deel 1

Ik heb elke dag pijn, sinds mijn bevalling, of eigenlijk sinds mijn tweede zwangerschap. Dat komt door mijn buikspieren die niet meer op zijn plek zitten: rectus diastase. Ik wil je meenemen in mijn operatie om mijn rectus diastase te herstellen. Het is een buikwandcorrectie waarbij ze de buikspieren weer naast elkaar zetten. Ik vind het ontzettend spannend maar omdat ik elke dag pijn heb is dit de enige oplossing. Ik neem jullie mee in het hele proces van de voorbereidingen tot de operatie en het herstel.

https://youtu.be/ZRz3aX8hLbI

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.