Behandeling en operatie rectus diastase – deel 7

Dit is alweer het zevende deel van de serie over mijn rectus diastase. Vandaag neem ik je mee tijdens de hersteloperatie. Na mijn operatie van vorig jaar om mijn buikspieren weer bij elkaar, en dus functionerend, te krijgen was ik super blij. In kon mijn kindjes weer tillen en met ze op de grond spelen, ik kon weer sporten en had geen pijn meer! Alleen mijn huid heelde niet zoals de bedoeling was en mijn navel stond scheef. Vandaar dat een tweede operatie nodig was helaas. In deze video neem ik je mee tijdens deze operatie en laat je uiteraard zien hoe mijn buik er voor en na de operatie uitziet.

https://youtu.be/vGTIxKEnK9M

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.