Behandeling en operatie rectus diastase – deel 8

En zo zitten we ineens met z’n allen thuis, of nou ja er zijn ook nog een hele hoop helden, bijvoorbeeld in de zorg, aan het werk op plekken waar het niet anders kan. Maar veel van ons zitten thuis. Hoog tijd dus voor mijn allerlaatste update over de operatie. Het eindresultaat van de buikwandcorrectie voor mijn rectus diastase. Hoe is het geworden? Hoe ziet het litteken eruit? Wat vind ik ervan? Ben ik blij dat ik de operatie gedaan heb? Ik ga het allemaal met je delen!

https://youtu.be/pYujXFyyYwU

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Heel fijn om te lezen en je vlogs te bekijken. Ik word binnenkort ook geopereerd aan m’n diastase en vind het erg fijn om te horen welke vragen jij hebt gesteld aan de chirurg, je tips en hoe het herstel verloopt.
    Na 2 keizersneden en een blindedarmoperatie hoop ik dat dit de laatste is en dat m’n bolle buik verdwijnt 😉
    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.