Behandeling en operatie rectus diastase – deel 8

En zo zitten we ineens met z’n allen thuis, of nou ja er zijn ook nog een hele hoop helden, bijvoorbeeld in de zorg, aan het werk op plekken waar het niet anders kan. Maar veel van ons zitten thuis. Hoog tijd dus voor mijn allerlaatste update over de operatie. Het eindresultaat van de buikwandcorrectie voor mijn rectus diastase. Hoe is het geworden? Hoe ziet het litteken eruit? Wat vind ik ervan? Ben ik blij dat ik de operatie gedaan heb? Ik ga het allemaal met je delen!

https://youtu.be/pYujXFyyYwU

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.