The Body Shop Radiant Highlighter

Een tijdje geleden hoorde ik over de Radiant Highlighter van The Body Shop. Dit product zou je kunnen gebruiken als primer om de perfecte basis voor een glowy huid te krijgen. Primers bevatten vaak veel siliconen en bij deze variant schijnt het mee te vallen. Dat zou mooi zijn want mijn huid is niet echt dol op siliconen. Tijd om hem te testen.

The-Body-Shop-Radiant-highlighter-primer-glowy-skin-review-2

De Radiant Highlighter van The Body Shop zit in een mooie simpele tube. Licht, handig en hygiënisch, prima dus! Hij ligt trouwens niet altijd in de winkel maar ze hebben hem vaak wel achter liggen.. geen idee waarom! In de tube zit 25 ml waar je volgens mij een eeuwigheid mee doet.

 

 

The-Body-Shop-Radiant-highlighter-primer-glowy-skin-review-3

De tube bevat een crème-achtige substantie, een klein beetje dikker dan een gemiddelde foundation zeg maar. Aan de structuur te voelen lijkt het met de siliconen inderdaad wel mee te vallen.

 

 

The-Body-Shop-Radiant-highlighter-primer-glowy-skin-review-4

Als je de witte waas ziet krijg je misschien en beetje stress.. maar gewoon blijven uitsmeren..

 

The-Body-Shop-Radiant-highlighter-primer-glowy-skin-review-6

En dan is dit een resultaat. Een subtiele glow.

The-Body-Shop-Radiant-highlighter-primer-glowy-skin-review-9

Als je naar de lijst van ingrediënten kijkt zie je als eerste water staan. Dat scheelt! Pas een stuk verderop komen wat siliconen aanbod, maar zeker veel minder dan in de gemiddelde andere primer. Ik moet zeggen dat ik hem al een tijdje gebruik en mijn huid reageert er niet slecht op. Om er zeker van te zijn dat je geen last krijgt kun je ook altijd eerst een kleine proefverpakking vragen. Ik heb dat ook gedaan. Zo kon ik testen hoe mijn huid erop zou reageren. Dat is natuurlijk een fijne service als je snel op dit soort producten reageert.

 

 

The-Body-Shop-Radiant-highlighter-primer-glowy-skin-review-10

Hierboven zie je mijn huid met alleen dagcrème. Ik heb droge wangen, een beetje droge neus en kin en een vetter voorhoofd, hele fijne combi dus (not :))

The-Body-Shop-Radiant-highlighter-primer-glowy-skin-review-13

Direct na het aanbrengen van The Body Shop Radiant Highligter is mijn huid een soort discobal, help! Maar zoals je hieronder ziet trekt dat snel weg en hou je een mooie glowy skin over.

 

 

The-Body-Shop-Radiant-highlighter-primer-glowy-skin-review-11

Daarna breng ik mijn normale make-up aan. Ik merk daarbij weinig verschil, het lijkt iets soepeler en egaler aan te brengen. Wél merk ik een verschil in de houdbaarheid, mijn make-up blijft wat langer zitten en mijn voorhoofd glimt minder snel. Ook ziet mijn huidje er iets stralender uit.

 

The-Body-Shop-Radiant-highlighter-primer-glowy-skin-review-14

Het effect van de Radiant Highlighter van The Body Shop vind ik mooi. Niet mega opvallend maar voor iemand die normaal slecht op primers reageert is dit al heel fijn! Mijn make-up blijft gewoon net iets langer net iets mooier zitten. Je kunt de Radiant Highlighter trouwens ook prima andersom gebruiken, dus als highlighter op bijvoorbeeld de jukbeenderen bovenop je make-up. De Radiant Highlighter van The Body Shop kost €14.

Gebruik jij primer als basis voor je make-up?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.