Borstvoeding afbouwen – Mijn ervaring en tips

Een tijdje geleden begon ik met het afbouwen van borstvoeding. Ik vroeg of jullie het leuk vonden als ik mijn ervaring en tips zou delen en dat vonden jullie leuk. Dus vandaag vertel ik hoe en wanneer ik mijn borstvoeding ben gaan afbouwen. Maar ook wat ik ervan vond en hoe ik me er bij voelde. Mocht je zelf je ervaring of tips willen delen doe dat dat vooral hieronder. Daar heeft een ander misschien ook weer wat aan!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!
Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.