Borstvoeding & kolven

Na 4 maanden borstvoeding en kolven heb ik inmiddels heel wat meer verstand van het voeden van een baby dan voordat ik bevallen was. Vandaag deel ik mijn ervaringen en tips over borstvoeding en kolven. Natuurlijk ben ik geen expert maar inmiddels natuurlijk wel ervaringsdeskundige 🙂 Mocht je nog vragen hebben laat ze vooral hieronder achter! Ook tips zijn natuurlijk welkom want wie weet heeft iemand er wat aan!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Nog even de naam van de kolf die ik heb: Ardo Calypso to go. De flesjes die wij gebruiken zijn de Lansinoh Momma flessen.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Hey Carien! Wat een topvideo! Ik kolfde tot nu toe met de hand, maar ben toch op zoek naar een elektrische dus ik neem je tips mee! Vraagje: heb jij genoeg aan 2x kolven voor de hoeveelheid die Nils drinkt? Of kolf je ook s morgens nog voor je gaat werken?

  2. Hey Carien, goede video! Een vraag; hoe ben je begonnen met een voorraad op te bouwen? Kolfde je na het geven van borstvoeding? Ik ga over 6 weken beginnen met werken en wil beginnen met een voorraadje op te bouwen.

    1. Kan ik me voorstellen! Ik kolfde s ochtends, bijv 2u na ochtendvoeding, een keer extra want in de ochtend heb je meestal meeste productie. Geniet nog even van je verlof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.