Bourjois Fantastic Volume Mascara

Yes! Ik mag weer mascara op! Wat een feest! Natuurlijk wilde ik direct een van mijn laatste aanwinsten testen. De Bourjois Fantastic Volume Mascara werd mij aangeraden door een medewerkster van de Etos. Ik vertelde haar over mijn liefde voor Maybelline mascara’s, maar dat je als blogger toch soms even van je liefdes af moet stappen en iets nieuws moet proberen. Dus daar gaan we!

  • De verpakking

De verpakking van deze mascara is niet heel standaard. Het doet me een beetje denken aan een tube. De kleur is natuurlijk super leuk voor de lente!

Bourjois-Fantastic-Volume-mascara-review-1

Ook het borsteltje is anders dan anders. Er zitten maar aan één kant haartjes. Of meer kammetjes eigenlijk, maar wel van siliconen, daar houd ik van. Ik moet wel heel erg wennen aan dat er aan één kant geen haartjes zitten, zeker als je nog even langs de bovenkant van je wimpers wilt gaan. Dan is het (ook door de vorm van het flesje) wat lastiger. Maar het effect van het borsteltje.. Daar ben ik wel echt over te spreken!

Bourjois-Fantastic-Volume-mascara-review-2

  • De mascara

Om een goed beeld te geven van de mascara hier eerst een paar foto’s zonder mascara. Mijn kale wimpers zijn van nature qua lengte prima en daarom kies ik ook altijd voor een mascara die volume geeft. Ik hou van veel wimpers die ook best een beetje dik mogen zijn.Bourjois-Fantastic-Volume-mascara-review-10

Tijd om mascara aan te brengen. Ik vind het makkelijk in aanbrengen, maar zoals ik al zei is het lastig om je bovenste wimpers ook aan de achterkant te bereiken. De mascara werkt snel en op onderstaande foto zit één laag mascara. Er komt precies voldoende product vanaf dus. Overigens kun je hem ook prima opbouwen voor een avondje uit of als je van meer mascara houdt. Hij klontert niet, smeert makkelijk uit, is niet te dik of te dun. Erg fijn!

Bourjois-Fantastic-Volume-mascara-review-11

 

Het effect vind ik heel mooi! Hij geeft volume, separeert mijn wimpers mooi en geeft ook lengte. Ik ben misschien een beetje enthousiaster, omdat ik mezelf al zolang niet met mascara heb gezien maar toch! Ik gebruik deze mascara nu elke dag, dat zegt wel wat!

Bourjois-Fantastic-Volume-mascara-review-6

 

  • Conclusie

Ik ben enthousiast over deze mascara en heb hem al aan een vriendinnetje aangeraden! Een fijne mascara die doet wat hij zegt en ik vind dat hij niet alleen volume maar zeker ook lengte geeft. De mascara kost €12,99.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

    1. Ben benieuwd wat je ervan vindt! Tja Maybelline heeft de fijnste mascara’s vind ik maar soms heeft een ander merk ook ineens een pareltje blijkbaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.