Cadeautip (of gewoon leuk voor jezelf) !

Vandaag geen mode of beauty maar een tip voor een leuk origineel cadeau, of zoals in mijn geval: leuk voor mezelf! Ik mocht van Webprint.nl een aantal fotoproducten uitzoeken. Nou denk je misschien leuk maar een fotoboek dat ken ik wel. Tenminste dat dacht ik. Totdat ik op de site keek en ze ontzettend veel verschillende fotoproducten bleken te hebben. Ik kreeg meteen leuke cadeau-ideeën én dacht meteen aan mijn bruiloft. Vandaag wil ik je graag laten zien wat ik heb besteld, ik ben er namelijk erg blij mee!

review-webprint.nl-foto-cadeau-slingers-feest-feestslingers-verjaardag-bruiloft-huwelijk-slippers-foto.4

Op de site kun je van alles kiezen zoals fotoboeken, visitekaartjes maar ook mokken, slippers, agenda’s, kerstballen en ga zo maar door. Ik kon natuurlijk niet kiezen. Uiteindelijk ben ik voor slippers en slingers gegaan.

review-webprint.nl-foto-cadeau-slingers-feest-feestslingers-verjaardag-bruiloft-huwelijk-slippers-foto

Slippers leken me ontzettend leuk voor mijn bruiloft. Je wilt er natuurlijk prachtig uitzien op dé dag dus ik trek een mooi stel pumps aan. Maar ja, niemand ziet ze onder die jurk dus vóór en na de ceremonie denk ik dat ik graag slippers aan wil. Hoe leuk is het dan om een foto van je lief onder de voetjes te hebben?

review-webprint.nl-foto-cadeau-slippers-bruiloft-liefde-grappig-persoonlijk-1

Ik koos voor twee leuke foto’s van ons samen. Je kunt natuurlijk ook je hubbie-to-be op de ene slipper en jezelf op de andere slipper zetten of wat je maar wilt. Zeker omdat wij in Italië trouwen komen slippers goed van pas.

review-webprint.nl-foto-cadeau-slippers-bruiloft-liefde-grappig-persoonlijk-2

En de slippers zitten ook nog eens ontzettend lekker! Ze zijn heel zacht en voelen heerlijk aan mijn voeten. De foto is er mooi opgekomen, precies zoals het origineel eruit ziet. De bedrukte slippers kosten normaal €24,95 maar tot en met 30 november is er 25% korting!

review-webprint.nl-foto-cadeau-slippers-bruiloft-liefde-grappig-persoonlijk-3

Toen ik met mijn hoofd in de bruidssferen zat bedacht ik me dat slingers ook wel heel leuk zijn! Ik bestelde dus ook een feestslingerpakket (leuk woord voor scrabble;)). Op de slinger kun je twee verschillende foto’s laten drukken. Je kunt hem zelf in elkaar zetten, wat ik handig vind omdat mijn slinger mee naar Italië gaat. Een slinger is 6 meter lang.

review-webprint.nl-foto-cadeau-slingers-feest-feestslingers-verjaardag-bruiloft-huwelijk-1

Alle benodigdheden zitten in het feestslingerpakket. Het leek mij leuk de slingers op te hangen tijdens het feest ’s avonds dus ik koos voor wat donkerdere foto’s. Natuurlijk kon de foto van het aanzoek niet ontbreken. De slingers zijn aan twee kanten bedrukt.

 

 

review-webprint.nl-foto-cadeau-slingers-feest-feestslingers-verjaardag-bruiloft-huwelijk-slippers-foto-2

Hoe leuk is dat? Ook heel leuk voor een verjaardag bijvoorbeeld.

 

 

review-webprint.nl-foto-cadeau-slingers-feest-feestslingers-verjaardag-bruiloft-huwelijk-slippers-foto-persoonlijk-origineel-1

Ik weet nog niet hoe makkelijk het in elkaar zetten zal gaan want dat weet ik pas over een half jaartje maar de meegeleverde spullen zien er goed uit. De feestslinger kost €19,95 en ook hier krijg je tot en met 30 november 25% korting op!

review-webprint.nl-foto-cadeau-slippers-bruiloft-liefde-grappig-persoonlijk-4

 

Ik ben heel blij met mijn bestelling. Voor de feestdagen kunnen dit ook leuke cadeaus zijn, bijvoorbeeld een laptopsticker voor je vriendje, een kerstbal met een foto van de familie voor je moeder, een boekenlegger voor je vader en voor je broertje of zus een telefoonhoesje. Er is zoveel keuze. Een groot voordeel vond ik dat alles ook snel in huis was en je er niet weken op hoeft te wachten.

Welk fotocadeau zou jij willen krijgen? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.