Canvas Pixum met inspirational quote

Laatst vroeg Pixum mij of ik het leuk zou vinden om een canvas te laten maken. Natuurlijk leek me dat leuk. Na lang twijfelen welke foto en welk formaat kwam ik op het idee om een quote op het canvas te zetten. En het twijfelen begon weer! Uiteindelijk maakte ik de keuze voor een foto met quote.

Do-what-you-love-love-what-you-do 2

Dit is een foto van een paar jaar geleden bij een zwembad. Ondanks mijn voetfobie heb ik wat met (mijn eigen;)) voeten en water fotograferen.. Weird I know. Maar ik vond deze foto wel bij de quote passen, soort van sprong in het diepe.

Op  http://www.pixum.nl/wanddecoratie/foto-op-canvas zocht ik het juiste formaat canvas en paste de foto aan het formaat aan. Dat ging allemaal heel gemakkelijk. Je moet er wel op letten dat je voor een rechthoekig formaat kiest als de foto rechthoekig is, en vierkant als hij vierkant is. Maar dat spreekt denk ik wel voor zich.

Ik koos voor een canvas van 40 bij 50 cm. Dit kost €34,99, de verzendkosten zijn €5,99. Ik kreeg dit van Pixum cadeau, dat maakt het natuurlijk extra leuk!

Vijf dagen na mijn bestelling werd het pakketje bezorgd. In een soort stevige grote envelop zoals je ziet.

pixum-bestelling-1

Daarin zit het canvas verpakt in plastic.

pixum-bestelling-2

En dit is hem dan! De kleuren zijn heel mooi en scherp. Daar was ik aangenaam door verrast. Dat ligt natuurlijk ook aan de camera waarmee de foto genomen is. Deze foto is van een jaar of vier geleden en dus met een wat oudere camera genomen. Het resultaat viel me dus niet tegen.

pixum-bestelling-3

Ik moet er nog even een plekje voor zoeken, maar als hij hangt zie je hem ongetwijfeld nog voorbij komen. Pixum is een makkelijke site en de bezorging was snel. Je kunt er trouwens niet alleen canvas, maar ook andere soorten materiaal kiezen (acrylglas, kunststof etc). Het enige is dat ik het niet heel goedkoop vindt. Maar ik heb nog niet eerder zoiets besteld dus heb geen vergelijking. Dat is het enige nadeel dat ik kan bedenken!

Wat zou jij op canvas willen zetten?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.