Catrice Absolute Rose palette & Infinite Shine lipgloss

Afgelopen zaterdag besloot ik naar de grote Kruidvat te gaan, die zit zeg maar niet echt op een handige plek voor mij, maar zo af en toe wil ik even de grote schappen zien (lees: MUA, het tweede schap van essence etc). Daar kan ik heel blij van worden. En dus sprong ik op de fiets! Ik zag veel leuke nieuwe producten, maar ik heb geprobeerd me in te houden. Ik kocht onder andere het nieuwe Catrice Aboslute Rose palette én een nieuwe kleur van de Infinite Shine lipgloss. Oh en ergens deze week komt hier ook een budget Valentijnslook mee online!!

Catrice-Absolute-rose-palette-infinite-shine-lipgloss-in-03-rose-would-you-review-1

Catrice had al een Absolute Nude palette en inmiddels zijn er al meerdere varianten van. Hun nieuwste variant is het Catrice Absolute Rose palette. Eentje met prachtige romantische roze en taupe tinten.

 

 

Catrice-Absolute-rose-palette-infinite-shine-lipgloss-in-03-rose-would-you-review-2

De lichtste kleur is een zachte hele lichtroze kleur, ideeal als highlighter. Daarna een iets donkerdere roze kleur die vrij mat is. Ik gebruik hem bijvoorbeeld op mijn bewegende ooglid als basiskleur zodat ik de rest van de kleuren mooi kan blenden. Daarna twee subtiele glanzende kleuren, oudroze en een lichte taupe kleur. Daarna mijn favoriet uit het palette, een matte taupe kleur. De laatste kleur is een soort aubergine kleur met roze glans.

 

Catrice-Absolute-rose-palette-infinite-shine-lipgloss-in-03-rose-would-you-review-3

De pigmentatie is redelijk, niet geweldig maar ook niet slecht. Wel wat minder goed dat het Absolute Nude palette. Hier ze je de oogschaduw zonder flits.

 

 

 

Catrice-Absolute-rose-palette-infinite-shine-lipgloss-in-03-rose-would-you-review-5

En hieronder zie je de kleuren met flits. Bij de swatches is het niet goed te zien maar de oogschaduw is erg poederig. Dat vind ik niet zo fijn werken, want hierdoor is er veel fallout.

 

 

 

 

 

 

Catrice-Absolute-rose-palette-infinite-shine-lipgloss-in-03-rose-would-you-review-6

 

Straks verder met een look met de oogschaduw, nu eerst de lipgloss!

Catrice-All-about-rose-palette-infinite-shine-lipgloss-in-03-rose-would-you-review-1

De Catrice Infinite Shine lipgloss bestaat al een tijdje. Maar de kleur 030 Rose, Would You..? is nieuw. Mijn lievelingsblush van Catrice is Rosewood Forest (helaas niet meer vekrijgbaar.. grr) en deze lipgloss heeft veel weg van deze blush.

Catrice-All-about-rose-palette-infinite-shine-lipgloss-in-03-rose-would-you-review-2

Ook lijkt hij heel erg op de Jemma Kidd Lipgloss in 03 Rendezvous waar ik laatst een review over schreef. Catrice Infinite Shine lipgloss in Rose, Would You..? Is een mooie oudroze koele kleur. Alhoewel hij op de foto ook een beetje peachy lijkt.

Catrice-All-about-rose-palette-infinite-shine-lipgloss-in-03-rose-would-you-review-4

Het is behoorlijk de kleur van mijn lippen waardoor hij er op mijn lippen voor zorgt dat ze egaal één kleur lijken. En natuurlijk geeft hij een prachtige glans, maar wel zonder glitter, dat vind ik fijn.

DSCI0496

En dan is dit de uiteindelijke look!

 

 

 

Catrice-Absolute-rose-palette-infinite-shine-lipgloss-in-03-rose-would-you-review-7

Ik moet zeggen dat ik heel blij word van de lipgloss. De kleur is mooi, de substantie prettig en hij blijft ook nog best even zitten. Het Absolute Rose palette vind ik redelijk. Misschien had ik te hoge verwachtingen toen de koperkleurige letters naar me lonkten vanuit het schap.. Er zitten een aantal prima kleuren in maar het pigment is niet geweldig en ze zijn nogal poederig. Maar misschien ben ik wel te verwend geraakt door alle budget producten die er de laatste tijd zijn en waarvan de kwaliteit super is.

De Catrice Infinite Ligloss in 030 Rose, Would You..? kost €2,99. Het Absolute Rose palette kost €4,99.

Wat vind jij van deze producten?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.