Catrice & essence Limited Editions Nude Prism en Cinderella

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik ben wel toe aan de lente, zon, terrasjes, zachte kleuren. De lentecollectie beginnen gelukkig alweer te verschijnen. Zo ook die van Catrice en essence! Toen ik het persbericht zag wilde ik ze graag met jullie delen!

  • Catrice Nude Prism

De nieuwste Limited Edition collectie van Catrice heet Nude Prism. Zacht, elegant en fris zoals Catrice het beschrijft. Deze collectie voor een subtiele vrouwelijke look is vanaf Maart 2015 verkrijgbaar.

Catrice Limited Edition Nude Prism Gentle lip colour

Allereerst de vier Gentle Lip Colours. Hier ben ik dus nu al verliefd op! Ze hebben een crèmige textuur en glanzende finish en beloven natuurlijke kleuraccenten te geven. Deze lipsticks zijn er in de kleuren C01 Barely Pink, C02 Silky Rose, S03 Delicate Rosewood (de Rosewood Blush is echt een van mijn favo’s dus deze wil ik sowieso :)) en C04 Nearly Nude. Ze gaan rond €4,59 kosten.

 

 

 

Catrice Limited Edition Nude Prism Nude eye colour quatro

Oogshaduwpaletten kunnen natuurlijk niet ontbreken en dus zijn daar de Catrice Nude Prism Nude Eye Colour Quatro’s. In twee kleuren: C01 Naked Brown en C02 Taupe-less (€4,59). De kleurcombinaties vind ik erg mooi dus hier ben ik ook zeker benieuwd naar.

Catrice Limited Edition Nude Prism Pure Shimmer Highlighter

Maar het meest benieuwd ben ik toch wel naar deze beauty.. Wow! De Catrice Pure Shimmer Highlighter (€4,59) vind ik echt een plaatje! Catrice zegt dan ook: “Couture voor de huid. De mooiste (under)statement van deze editie is een lust voor het oog.” Nou daar sluit ik mij bij aan!

 

 

 

Catrice Limited Edition Nude Prism Nude Nail Lacquer

De laatste pareltjes uit deze collectie zijn natuurlijk de nagellakjes. En het zou zomer kunnen dat de meest linkse kleur een dupe van mijn geliefde L’Oréal nagellak Doutzen’s Nude is. De Nail Lacquer (€2,99) is er in vier kleuren: C01 Taupe-less, C02 Barely Pink, C03 Pure Blue en C04 Naked Brown.

  • essence trend edition ‘Cinderella’

Na al dat moois kan essence natuurlijk niet achterblijven en dus is daar hun nieuwste trend edition ‘Cinderella’. Daar gaat mijn Disney-hart sneller van kloppen want deze collectie is geïnspireerd op Cinderella. Ook deze collectie ligt vanaf maart in de de schappen. Ik heb hier helaas de prijzen niet van want dat deel van het persbericht krijg ik niet geopend dit keer..

essence limited edition cinderella eyeshadow palette

Als eerst is daar het oh zo zoete oogschaduw palette in 01 It’s more than I ever hoped for. Hele lieve pastelkleuren maar ook een donkerblauwe en gouden kleur. Heel bijzonder maar niet helemaal mijn ding denk ik.

essence limited edition cinderella blush

De essence Cinderella blush daarentegen vind ik zo mooi! Kijk dat doosje! Volgens essence is hij enorm gepigmenteerd en zo ziet hij er ook uit. Hier ben ik ontzettend benieuwd naar. Hij is er in één kleur: 01 so this is love.

 

 

essence limited edition cinderella highlighter

Ook hier kan de highlighter niet ontbreken. Een hele koele kleur met prachtig motief van roosjes. De highlighter 01 the glass slipper (ik vind glazen muiltje toch mooier klinken:)) is een plaatje.

 

 

essence limited edition cinderella lipgloss

Mocht je je nu nog niet genoeg de prinses van het bal voelen dan zijn hier de super sparkly lipglossjes in de kleuren 01 sing, sweet nightingale en 02 so this is love. Ze zijn denk ik iets te schattig voor mijn leeftijd maar als ik jonger was geweest had ik hier zeker voor gegaan.

 

 

essence limited edition cinderella nail polish

De nail polish is er in de vier kleuren: 01 sing, sweet nightingale, 02 bibbidi-bobbidi-boo, 03 prince charming and 04 watch out lady tremaine! De namen vind ik hilarisch!

essence limited edition cinderella glitter topper

 

Een beetje glitter kan natuurlijk niet ontbreken dus dat krijg je met de glitter topcoat die ook 01 the glass slipper heet.

 

 

essence limited edition cinderella nail stickers

 

En ook voor de nail stickers voel ik me helaas wat te oud maar hoe leuk zijn ze? Vooral de koets! Ik hou ervan!

Wat vind jij van deze collecties? En welk product staat op jouw verlanglijstje?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.