Catrice Kaviar Gauche – Limited Edition

Er komt weer een mooie nieuwe Limited Edition collectie van Catrice die ik graag met je wil delen: Kaviar Gauche. En het allerleukste: hij is bedacht voor bruidjes! Maar ook als je niet gaat trouwen maar wel van een bohemian chique look houdt is dit aldus Catrice een collectie die je mooi gaat vinden. Ik ben natuurlijk een aanstaande bruid én ik ben dol op de bohemian look met zachte pastelkleuren.

Catrice Kaviar Gauche Limited Edition 1

Laat ik maar beginnen met het palette. Hierin zitten zes oogschaduwkleuren, een highlighter en een donkere kleur om mee te contouren. Er zitten zowel matte als glanzende kleuren in. Ik vind de kleuren heel mooi! Ik zou alleen de lila kleur vervangen door een medium tot donkere kleur. Ook weet ik niet of de bronzer de goede kleur heeft. Toch staat dit palette op mijn wishlist! Helaas heeft Catrice er de prijzen dit keer niet bij gezet in het persbericht. Dus daar zullen we even op moeten wachten!

Catrice Kaviar Gauche Limited Edition 3

Dan de lipgloss. De verpakkingen vind ik er mooi en romantisch uitzien en de kleuren zijn mooi naturel. Er zijn twee kleuren C01 Butterfly Kiss en Co2 Honey Blossom.

 

 

Catrice Kaviar Gauche Limited Edition 2

De poederparels vind ik er prachtig uitzien. Ook het doosje is er eentje die ik zo op mijn make-up tafel neer zou willen zetten, hij heeft een mooie luxe uitstraling.

 

Catrice Kaviar Gauche Limited Edition 4

 

En een Limited Edition collectie van Catrice is niet compleet zonder nagellak. Deze vier naturel kleuren vind ik stuk voor stuk het proberen waard. Ook deze verpakkingen zijn weer mooi en romantisch. De vier kleuren zijn c01 Butterfly Kiss, Co2 Honey Blossom, C03 Love Me Tender en C04 Cool Wonder. Cool Wonder staat bovenaan mijn verlanglijstje omdat hij op de foto erg lijkt op mijn favoriete nude nagellak.

Catrice Kaviar Gauche Limited Edition 5 Catrice Kaviar Gauche Limited Edition 6

 

De Catrice Kaviar Gauche Limited Edition collectie ligt van half mei tot half juni in de schappen!

Wat vind jij van deze collectie?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wauw super mooie editie!! IK ben vooral heel erg benieuwd naar het oogschaduw palette en naar de poeder parels, wat zien die er fantastisch uit.
    XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.