Catrice Limited Edition Celtica

Het is altijd leuk als er weer een Limited Edition collectie uitkomt. En van Catrice ligt er sinds kort weer een collectie in de winkels. Ik wilde dan ook graag een aantal producten testen!

Catrice-Limited-Edition-Celtica-blush-highlighter-baked-eyeshadow-15

De collectie heet Celtica. Catrice beschrijft de lijn als: “Mystiek. Magisch. Celtica. Vloeiend zijde, fijn kant en laagjes van fijne tule veroveren de catwalks dit seizoen. Haute Couture jurken betoveren het publiek en zorgen voor een vrouwelijke, romantische wereld met zachte, bijna transparante details. Keltisch geïnspireerd en daarmee gebonden aan de natuur en omgeven door een vleugje mysterie.”

Ik koos voor de highlighter, de cream to powder blush en een oogschaduw. Er zijn meerdere oogschaduws en blushes maar ook lippenstiften, nagellak en nail flakes.

Het product waar mijn oog als eerst op viel was deze oogschaduw. Deze gebakken oogschaduw heeft een prachtige lichte lavendel kleur en heet daarom ook C02 LOVEnder. Eigenlijk heb ik met alle oogschaduwkleuren in mijn handen gestaan, vooral c01 Paralilac was mooi en ontzettend goed gepigmenteerd. Maar ik wilde een frisse kleur die ik nog niet had. LOVEnder dus!

Catrice-Limited-Edition-Celtica-baked-eyeshadow--c02-lovender-3

De kleur is prachtig en de structuur is erg fijn. De ooschaduw ziet er een beetje uit als een rotsblok, weer eens wat anders. Verderop in dit artikel zie je de kleur nog in een look.

En dan is er de highlighter. Ik ben dol op de Prime & Fine Highlighter van Catrice (die helaas gaat verdwijnen..) dus ik had hoge verwachtingen van de Multicolour Highlighter C01 Far and Beyond. Het zilveren doosje is mooi, het product ziet er prachtig uit en er zit een spiegeltje in het doosje (alhoewel het doosjes lastig open te maken is). Kortom: het kon bijna niet misgaan!

Catrice-Limited-Edition-Celtica-multicolour-highlighter--c01-far-and-beyond-6

Op de swatch zie je de kleur niet heel duidelijk, maar veel duidelijker wordt het ook niet. Ik ben hier niet erg enthousiast over. De highlighter is ontzettend poederig en geeft weinig glans terwijl je dat wel zou verwachten. Daarbij vind ik hem erg wit. Je moet hem heel subtiel aanbrengen (om te voorkomen dat je een witte waas krijgt) en ik goed licht gaan staan wil je de het ultieme effect zien. En ja, dan geeft hij een mooie glans. Maar ik zou hem niet opnieuw kopen.

Dan de cream to powder blush in C01 Pinkadoxa. Ik vind het echt een beetje een zomerproduct eigenlijk, maar ik moet zeggen dat ik de kleur zo mooi vond dat ik erg benieuwd was. Hieronder zie je het doosjes, mooi en simpel. Nadeel is wel, net als bij de highlighter, dat het doosje lastig opengaat.

Catrice-Limited-Edition-Celtica-cream-to-powder-blush-c01-pinkadoxa-3

Op swatch zie je de kleur. Ik vind het een prachtig roze kleur. De structuur is fijn en hij brengt mooi en egaal aan. Ik ben hier enthousiast over!

En hier heb ik de producten gebruikt om een look te maken. Ik vind hem zelf een beetje engelachtig geworden door de lichte kleur en de roze blush.

Catrice-Limited-Edition-Celtica-blush-highlighter-baked-eyeshadow-9

Ik draag de Catrice baked eyeshadow op mijn bewegend ooglid en de multicolour highlighter in mijn ooghoeken en op mijn wenkbrauwbot (en op mijn jukbenen natuurlijk).

Catrice-Limited-Edition-Celtica-blush-highlighter-baked-eyeshadow-10

Hieronder zie je alle producten die ik verder voor de look gebruikte.

Catrice-Limited-Edition-Celtica-blush-highlighter-baked-eyeshadow-8

Ik ben enthousiast over de oogschaduw en de blush. Helaas ben ik teleurgesteld over de highlighter.

De producten liggen nu net in de winkels en zijn tot eind februari te koop.

  • Baked Eyeshadow C02 LOVEnder €3,89
  • Multicolour Highlighter C01 Far and Beyond €5,59
  • Cream to powder blush C01 Pinkadoxa €3,99

Wat vind jij van deze Limited Edition Celtica producten van Catrice?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.