Catrice Limited Edition: Crème Fresh

De nieuwe producten van Catrice liggen pas net in de winkel en nu is het alweer tijd voor een nieuwe Limited Edition collectie: Crème Fresh. Daar ben ik altijd ontzettend benieuwd naar dus kocht ik een aantal producten.

Crème Fresh gaat terug naar de 60’s met zoetsappige pastelkleuren, heerlijk voor de lente! Natuurlijk ging ik voor de lichtroze kleur maar ook mintgroen, sorbetgeel en perzik zijn kleuren uit deze collectie.

Catrice-Limited-Edition-Creme-fresh-1

En dit zijn de producten die ik kocht:

  • Gradiation Blush in 01 Waterloo Sunrise (€3,99)
  • Creamy Powder Eyeshadow in 02 Another Pink Panther (€2,99)
  • Ultimate Nail Lacquer in 04 Antother Pink Panther (nee, je ziet niet dubbel haha) (€2,99)

Catrice-Limited-Edition-Creme-fresh-2

Ik krijg er spontaan zin in een ijsje van!

Als eerste deze lichtroze oogschaduw: Another Pink Panther. Het is een super lichtroze kleur die ik wel zag zitten als highlighter.

Catrice-Limited-Edition-Creme-fresh-eyeshadow-another-pink-panther-1

De structuur is heel prettig, zacht en stevig tegelijk, lastig uit te leggen. Bij zo’n lichte kleur is het altijd maar de vraag hoe het met de pigmentatie gesteld is.

Catrice-Limited-Edition-Creme-fresh-eyeshadow-another-pink-panther-2

De pigmentatie valt me absoluut niet tegen. Er komt voldoende kleur vanaf en je ziet nu ook direct de glans goed. Verderop zie je deze oogschaduw natuurlijk in een look.

En dan nu de Catrice Gradation Blush in 01 Waterloo Sunrise. Hij doet me ontzettend denken aan de nieuwe Blush Up! blush van Essence in Pinky Flow. Hij heeft hetzelfde ombre-effect van lichtroze naar een framboos kleur. Het is echt een poppige kleur, ik hou er wel van.

Catrice-Limited-Edition-Creme-fresh-Gradation-Blush-Waterloo-Sunshine-1

 

Hier zie je de swatches van de drie kleuren uit de blush. Ook hier is de pigmentatie goed. De lichtste kleur is wat minder duidelijk, die zou je wel los als een highlighter kunnen gebruiken. De blush heeft een hele lichte glans voor een mooi natuurlijk effect. Wees voorzichtig met aanbrengen, als je niet oplet ben je een clown, zo goed is de pigmentatie wanneer je hem op je wangen aanbrengt. Ik ben enthousiast!

Mijn favoriet uit de collectie is de Catrice Ultimate Nail Lacquer in Another Pink Panther.

Catrice-Limited-Edition-Creme-fresh--nail-lacquer-another-pink-panther-2

Toen ik hem zag staan in het schap twijfelde ik: heb ik nou echt niet genoeg roze lakjes? Maar deze lak is anders dan mijn andere lakjes!

Catrice-Limited-Edition-Creme-fresh--nail-lacquer-another-pink-panther

Hierboven zie je één laagje (1!!), wat een dekking! De Catrice lakjes hebben nieuwe kwastjes en dat merk je. En die kleur! Het lijkt wel roze cakefrosting.

Catrice-Limited-Edition-Creme-fresh--nail-lacquer-another-pink-panther-3

En dit is het effect met twee laagjes. Ik vind hem erg mooi. Echt een super leuke kleur voor de lente.

En hier nog even een totale look. Op mijn gehele oogleden bracht ik de Creamy Powder Eyeshadow in 02 Another Pink Panther aan. In mijn arcadeboog bracht ik de framboos kleur uit de Gradiation Blush in 01 Waterloo Sunrise aan voor wat extra diepte. Deze kleur gebruikte ik natuurlijk ook op mijn wangen.

Catrice-Limited-Edition-Creme-fresh-eyeshadow-another-pink-panther--gradation-blush-waterloo-sunshine-en-nail-polish-1 Catrice-Limited-Edition-Creme-fresh-eyeshadow-another-pink-panther--gradation-blush-waterloo-sunshine-en-nail-polish-2

Ik ben enthousiast over deze collectie en ben zeker van plan nog wat meer kleuren nagellak te halen. Pastelkleuren zijn het helemaal de komende tijd en dus kunnen wat pastelkleurige lakjes niet ontbreken.

Wat vind jij van de Crème Fresh collectie?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.