Catrice Limited edition Feathers & Pearls

De Catrice Feathers & Pearls collectie ligt sinds kort in de winkel. Ik vind het een mooie feestelijke collectie en wil jullie daarom een aantal producten van deze Limited Edition collectie laten zien! Ik kocht twee lippenstiften (Roaring Red en Charleston Fame) en het palette (Hollywood’s Golden Age). De collectie is gebaseerd op de jaren ’20. Het zijn echte “show” kleuren.

catrice-feathers-pearls-palette-en-lippenstift-1

catrice-feathers-pearls-palette-en-lippenstift-roaring-red-charleston-fame-1

Als eerste de lippenstiften. De kleuren komen overigens totaal niet overeen met de kleur op de dop van de verpakking.. Beetje vreemd!

De eerste lippenstift die ik kocht is Charleston Fame. Het is een knalroze kleur met een glansje. Super heftig maar wel mooi! Voor mij zeker niet eentje voor elke dag maar wel voor een avondje uit of bijvoorbeeld met kerst.

catrice-feathers-pearls-lippenstift-charleston-fame-4

De tweede lippenstift is in de kleur Roaring Red. Een mooie rode kleur zoals je een rode kleur verwacht. Wederom voor mij te heftig voor overdag maar ik vind ook dit echt een mooie kleur.

catrice-feathers-pearls-palette-en-lippenstift-roaring-red-charleston-fame-5

Beide lippenstiften overleven een drankje maar nadat je iets gegeten hebt moet je ze wel bijwerken. Alhoewel de kleur  ook wel wat in je lippen trekt dus je blijft vrij lang kleur op je lippen zien (maar dan niet zo heftig en zonder glans).

De ooglook bij Roaring Red maakte ik met het palette uit deze Feathers & Pearls-lijn.

catrice-feathers-pearls-palette-hollywood's-golden-age-4

Zoals je ziet zijn de swatches, met name van de lichtere kleuren, niet erg overtuigend. Maar De lichtste kleuren zijn dan ook vooral bedoeld voor de glans, denk ik. Maar je kunt er zeker een mooie ooglook van maken.

catrice-feathers-pearls-palette-hollywood's-golden-age-roaring-red-6

 

In deze ooglook heb ik eigenlijk alle kleuren behalve de gouden kleur gebruikt. Ik vind dat ook een beetje een vreemde eend in de bijt, maar goed! En zijn vrij korrelige oogschaduws dus het kost even wat tijd maar dan heb je ook wat! Ik moet wel zeggen dat dit niet hun beste palette is.

Al met al ben ik vooral enthousiast over de lippenstiften. In de Limited Edtion Feathers & Pearls lijn zitten ook nog skin pearls, nepwimpers en nog veel meer feestelijke producten. De lippenstiften kosten beide €3,99 en het palette kost €4,99 en zijn van nu t/m half januari te koop bij Kruidvat.

Heb jij al producten van deze Limited collectie getest?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.