Catrice Made To Stay 8h Smoothing Lip Polish

Laatst zag je al een aantal nieuwe producten van Essence en Catrice voorbij komen. Natuurlijk had ik het daarbij kunnen houden.. Maar ja toen zag ik de Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish liggen en ik kon het niet weerstaan. Ik kocht de kleuren 010 Rose-Wood If She Could en 030 Strawberry’s Secret. Vandaag laat ik ze aan je zien!

De Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish zit in een mooie zwarte verpakking. Aan de tekeningen op de verpakking en de kleur van de doppen kun je zien welke kleur het product heeft. Dat vind ik wel handig. In de verte doet het me denken aan de Rimmel Apocalips.. Catrice zegt over dit product: “Een echte innovatie: Lip Polishes combineren een lipstick, lip stain en lipgloss in slechts een product. Tot wel 8 uur briljante kleur.

Catrice-Made-To-Stay-Smoothing-Lip-Polish-1

De applicator is fijn en makkelijk in het gebruik.

Catrice-Made-To-Stay-Smoothing-Lip-Polish-2

Maar hoe zit het met de pigmentatie? Niet zo intens als de Rimmel Apocalips, maar zeker niet verkeerd!

Catrice-Made-To-Stay-Smoothing-Lip-Polish-3

De bovenste kleur is 010 Rose-Wood If She Could, de onderste is 030 Strawberry’s Secret.

Catrice-Made-To-Stay-Smoothing-Lip-Polish-010-Rose-wood-if-she-could-1

Catrice-Made-To-Stay-Smoothing-Lip-Polish-010-Rose-wood-if-she-could-2

Rose-Wood If She Could is een “better than my own” lipkleur. Heel natuurlijk met een mooie glans een een beetje roze.

Catrice-Made-To-Stay-Smoothing-Lip-Polish-030-Strawberry's-secret-2

Strawberry’s Secret is een stuk feller aarbeiroze. Een mooie kleur alleen helaas dekt hij niet gelijkmatig. Ik heb mijn best moeten doen voor bovenstaand effect en dan nog dekt hij niet gelijkmatig. Dat vind ik jammer.

In tegenstelling tot de lichte kleur is dit wel meer een stain. Zo stond de swatch op mijn arm nog uren nadat ik de foto’s nam! En sterker nog, ondanks dat ik al twee keer heb gedoucht zie ik nog steeds een vaag streepje roze op mijn arm! Op je lippen valt het overigens wel mee hoor. De glans houdt het aardig vol maar die verdwijnt na een tijdje wel (lees: 2 koppen thee en een bordje noedels), de kleur zit dan nog wel. Erg fijn!

Catrice-Made-To-Stay-Smoothing-Lip-Polish-030-Strawberry's-secret-3

De kleur staat mij staat me overigens niet erg mooi zo zonder mascara…

De substantie is prettig dik, maar niet plakkerig. Hij blijft aardig goed zitten! De kleur blijft misschien wel 8 uur, maar de glans is er dan wel af.

Ik ben niet dolenthousiast over Strawberry’s Secret, omdat ik hem mij niet mooi vind staan en hem niet prettig vind  verdelen. Toch draag ik de Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish in 010 Rose-Wood inmiddels wel graag. Het is gewoon een mooie kleur en blijft langer zitten dan een gewone lipgloss. Ik wil nog wel graag wat andere kleuren proberen, want ik zie zeker kansen voor deze nieuwkomers! De Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish kost €4,99.

Heb jij de Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish al geprobeerd?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ik vind deze zo mooi! En het staat je prachtig hoor, ook zonder mascara 🙂 Strawberry’s secret vind ik het mooist. Onwijs gaaf dat ze ook circa 8 uur blijven zitten, dat is echt wel bijzonder 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.