Celebrity Inspired make-up tutorial: Zoë Hart (Rachel Bilson)

Ik zat laatst weer Hart of Dixie te kijken het het leek me heel leuk om daar eens een celebrity inspired make-up tutorial van te maken. Hart of Dixie vind ik een ontzettend leuke serie en dokter Zoë Hart ziet er altijd geweldig uit. Daarom is zij mijn inspiratie voor de celebrity inspired make-up tutorial van vandaag. Zoë Hart wordt gespeeld door de prachtige Rachel Bilson. De look die ik heb nagemaakt is er eentje met veel donkere kleuren. Toch vind ik hem, zeker voor meiden met donker haar, ook geschikt voor overdag.

En dit zijn de producten die ik gebruikte:

  • The Body Shop Moisturizing Foundation in 04
  • L’Oréal Lumi Magique concealer in 01
  • Maybelline Super Stay 24 hour concealer in 02
  • Essence Stay Matt pressed powder in translucent
  • The Body Shop Blush in Marshmallow
  • The Body Shop Honey Bronze in Medium Matte
  • E.L.F. palette met 32 oogschaduwen in Every Day
  • Catrice Wenkbrauwpotlood in Date With Ash-Ton
  • BeYu wenkbrauwgel in 03
  • Essence Long Lasting Lipstick in 07 Natural Beauty

Kijk jij Hart of Dixie?

Liefs,

Carien

You may also like

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.