Chanel Vitalumière Aqua

Ik wilde al een tijdje de Chanel Vitalumière Aqua foundation uitproberen. Op Schiphol onderweg naar onze trouwlocatie besloot ik ervoor te gaan! Helaas bleek ik de verkeerde foundation te hebben meegekregen. Gelukkig kon ik hem op te terugweg omruilen voor de juiste! Vandaag mijn review.

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-1

De Chanel Vitalumière Aqua is een ultralichte egaliserende foundation als ik de verpakking moet geloven. Ik hou van BB Creams, lichte subtiele en luchtige foundations. En toen ik veel enthousiaste verhalen over de Chanel Vitalumière Aqua hoorde besloot ik hem eens te proberen.

 

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-2

De verpakking vind ik mooi. Ik hou van de simplistische chique verpakkingen van Chanel. Het flesje is trouwens van plastic, dat is dan weer niet zo luxe maar wél heel praktisch. Persoonlijk vind ik het heel fijn, het is een stuk lichter en minder breekbaar dan glas.

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-5

Dit is mijn derde product van Chanel en om een of andere reden voelt dat toch altijd extra speciaal. Ik heb geen idee waarom maar dat doet Chanel blijkbaar met me!

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-6

De kleur 22 beige rosé leek me op het eerste gezicht heel geschikt.

 

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-3

Beige rosé heeft een subtiele roze ondertoon. Ik heb altijd geleerd dat dat mooier is met sproeten. Toch moet ik zeggen dat ik ook nog nooit een foundation met gele ondertoon heb geprobeerd dus misschien moet ik dat ook eens doen. Toch heb ik vaak het idee dat dat me grauwer maakt.

 

 

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-7

Zoals je ziet is de Chanel Vitalumière Aqua erg vloeibaar en dun.

 

 

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-9

Hij smeert heel makkelijk uit en voelt zijdezacht aan. Veel belovend voor een mooie subtiele dekking.

 

 

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-10

Hieronder zie je mijn huid zonder foundation. Sproetjes en weinig onzuiverheden, een beetje een droge huid maar dat zie je nu niet door mijn dagcrème.

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-12

Chanel geeft aan dat het de bedoeling is de foundation aan te brengen met je vingers voor het mooiste resultaat. Dus dat deed ik.

 

 

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-14

Wow ik vind het effect heel erg mooi! Mijn sproetjes zijn nog te zien mijn huid ziet er veel egaler uit en mooi dewy. 

 

 

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-15

Het effect is heel natuurlijk vind ik. De Chanel Vitalumière Aqua geeft een lichte tot medium dekking. Doordat hij zo licht en vloeibaar is is hij wel goed op te bouwen. Ik draag hier overigens maar één laagje.

 

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-16

En hier draag ik ook de rest van mijn make-up. Ik draag hier:

 

 

Chanel-Vitalumiere-Aqua-foundation-review-22-beige-rose-droge-huid-17

 

Ik ben heel blij met de Chanel Vitalumière Aqua foundation. Hij geeft een erg mooi en natuurlijk effect en voelt prettig en licht aan. Ondanks de siliconen heb ik niet het idee dat mijn huid hier slecht op reageert, maar ik draag hem niet dagelijks dus daar kan het ook aan liggen. Ik vind het echt een prachtige foundation voor een subtiele dekking met een mooie dewy finish. En een fijn voordeel is dat de foundation factor 15 heeft. De Chanel Vitalumière Aqua kost €34,- voor 30 ml.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.