Clarisonic Mia 2 eerste indruk

Sinds kort heb ik de Clarisonic Mia 2. Ik heb lang getwijfeld want het is geen goedkoop apparaat. Ook twijfelde ik tussen de Clarisonic Mia 2 en de Philips Visapure. Ik heb veel reviews gelezen en koos uiteindelijk voor de Clarisonic, kort gezegd omdat ik daar nóg positievere verhalen over hoorde. Nadat ik al mijn IciParisXL cadeaubonnen en VVV-bonnen die ik had gespaard bij elkaar had geraapt was het dan eindelijk tijd om de Clarisonic Mia 2 te kopen. Ik ben heel goed in shoppen en geld uitgeven 🙂 maar ik ben heel slecht in in 1x een groot bedrag uitgeven maar goed ik heb het gedaan!

In dit filmpje zie je mijn eerste indruk van de Clarisonic Mia 2. Hieronder kun je nog wat meer over het product lezen.

Dit is de verpakking:

Clarisonic-Mia-2-Eerste-indruk-1 Clarisonic-Mia-2-Eerste-indruk-2

Daarin zit de borstel zelf.

Clarisonic-Mia-2-Eerste-indruk-6

Maar ook een superhandige reisverpakking, een oplader en een cleanser.

Clarisonic-Mia-2-Eerste-indruk-5

De borstel is mooi vormgegeven vind ik. Strak en eenvoudig. Hij ligt lekker in de hand en is niet te zwaar en niet te licht. Ik heb de witte, maar je hebt hem ook in hele vrolijke kleurtjes zoals roze en paars. Maar goed daar betaal je dan ook weer extra voor.

De borstel die je erbij krijgt is die voor de gevoelige huid.

Clarisonic-Mia-2-Eerste-indruk-7 Clarisonic-Mia-2-Eerste-indruk-8

Je hebt in het filmpje kunnen zien hoe ik de gezichtsborstel voor het eerst gebruik. En ik ben enthousiast! De komende tijd ga ik hem goed testen en ik denk dat ik over een tijdje, als ik goed kan zeggen hoe het voor mij werkt, nog een review ga schrijven! Dan vertel ik ook meer over de borstel zelf (hoe het werkt, wat het doet voor je huid, prijs etc).

Heb jij een gezichtsborstel? En wat vind je ervan? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Ik heb via een ander blog gelezen dat de borsteltjes bij Media Markt goedkoper zijn dan bij ICI Paris. Misschien ’n tip?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.