Clarisonic Mia 2 Update

In december gaf ik mijn eerste indruk van de Clarisonic Mia 2. Inmiddels gebruik ik dit apparaat al bijna een half jaar lang elke ochtend en avond om mijn gezicht te reinigen. Het leek me wel leuk om te vertellen wat ik er nu van vind. Het is namelijk geen goedkoop ding. Dus toen ik zelf twijfelde om hem te kopen struinde ik het wereldwijde web af  naar reviews, voor en na foto’s, dat soort dingen. Ik kon daar zelf niet genoeg van krijgen dus vandaar dat ik nu ook graag mijn ervaringen met je deel!

  • Clarisonic Mia 2

Nog even kort over de Clarisonic Mia 2. De Clarisonic Mia 2, de opvolger van de Clarisonic Mia, is een borstel waarmee je je gezicht kunt reinigen. De borstel maakt sonische bewegingen (dus niet draaiend maar heel snel heen en weer)  waardoor je huidje snel een grondig wordt gereinigd. Je brengt wat gezichtsreiniger aan op de borstel, zelf gebruik ik Estee Lauder Perfectly Clean, en dan kan het reinigen beginnen. De  Clarisonic Mia 2 heeft één minuut nodig om het hele gezicht te reinigen. Dat doet hij in vier zones: 20 seconden voor het voorhoofd en de neus, 20 seconden voor de kin en kaaklijn en 10 seconden per wang. Het apparaat maakt een geluidje waardoor je weet wanneer je van zone moet wisselen. Ideaal!

Hij is niet goedkoop: €149,- en daarbij komt nog dat je in principe elke drie maanden borstelkopje moet vervangen. Een borstelkop kost €25.

clarisonic-mia-2-review-half-jaar-na-aankoop

  • Mijn ervaring

Na een klein half jaartje kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat ik ontzettend enthousiast ben en ik niet meer zonder mijn Clarisonic kan! Echt wat een uitvinding! Mijn huid is al jaren heel rustig, met eens per maand één pukkel, prima! Tot een jaar geleden dat compleet veranderde toen ik van de anticonceptiepil naar de nuvaring ging, wat een ellende. Ik leek mijn huid van mijn pubertijd terug te krijgen (terwijl ik 29 jaar ben). Daar baalde ik ontzettend van. Ik ben toen gestopt met de nuvaring en weer aan de pil (wel een andere) gegaan. Dat heeft mijn huid geholpen maar ik ben ervan overtuigd dat de Clarisonic hier ontzettend bij heeft geholpen.

Elke ochtend en avond voelt mijn huidje heerlijk schoon en zijdezacht aan na het gebruik. Ongeveer eens per week moet de Clarisonic zo’n 24 uur opladen en dan kan ik hem dus even niet gebruiken. Het gekke is dat ik dan het gevoel heb dat mijn huid niet schoon genoeg is. Je zou kunnen zeggen dat ik verslaafd ben aan dit fijne apparaat!

Helaas heb ik geen voor en na foto’s maar in mijn filmpjes zie je denk ik wel echt dat mijn huid heel erg verbeterd is. Ik heb bijna geen onzuiverheden meer, zo fijn!

Hieronder zie je een foto van de borstel. Je hoort elke drie maanden, net als een tandenborstel, de borstelkop te vervangen. Dit is mijn borstelkop na bijna een half jaar. Oeps.. ik heb hem nog niet vervangen.. Maar ja, hij ziet er nog prima uit. Ik was hem wekelijks met babyshampoo en dat houdt hem mooi schoon. Eerlijk is eerlijk, ik moet hem wel echt gaan vervangen want de borstel begint nu wel wat stugger te worden.

clarisonic-mia-2-review-half-jaar-na-aankoop-2

  • Conclusie

Ik ben ontzettend tevreden met de Clarisonic Mia 2! Ik kan niet meer zonder. Wat een fijne manier om je gezicht te reinigen! Wat mij betreft echt de moeite waard om voor te sparen. Naast de prijs kan ik echt geen enkel nadeel bedenken. Raar maar waar!

Heb jij een Clarisonic?

Liefs,

Carien

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.