Closet tour – Kledingkast baby Nils

Ik kreeg een ontzettend leuk verzoekje! Namelijk of ik een keer een closet tour van de kledingkast van Nils wilde maken. Dat leek me ontzettend leuk en dus laat ik je vandaag zien welke babykleren Nils in zijn bezit heeft. Natuurlijk vertel ik je welke kleren favoriet zijn, welke merken hem goed zitten en hoe ik het allemaal heb opgeruimd. Nils is inmiddels 9 weken oud en dus is hij al uit zijn kleinste kleren gegroeid, het gaat zo snel!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren op BlondieBeautyFashion.

Welk merk kleding vind jij leuk voor babies?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.