BE Creative Eyeshadow

IciParisXL heeft sinds een tijdje haar eigen make-uplijn: BE Creative Make-Up. Een tijdje geleden liet ik je al wat producten zien. Vandaag een oogschaduw quad en een mono oogschaduw. Ik merk dat het merk BE nog niet echt “in mijn systeem” zit, vaak vergeet ik dat het bestaat. En dat in zonde want ze hebben best mooie producten!

  • BE Creative Eyeshadow Quad & Mono

BE-Creative-eyeshadow-oogschaduw-quad-nude-023-amazed-1

Ik was laatst bij IciParis XL en liep tegen een prachtige oogschaduw aan, bruin/roze met een prachtige glans. Die wilde ik graag! Bij de kassa hoorde ik dat bij besteding van €15 aan BE producten je een gratis mono oogschaduw kreeg..  en dus ging ik terug naar het schap en vond ik ook nog een mooie eyeshadow quad.

BE-Creative-eyeshadow-oogschaduw-quad-nude-023-amazed-2

De kleur 023 Amazed was waar ik verliefd op werd. Wat een prachtige kleur! Als een zonsondergang. Toen ik op missie ging naar een tweede product zag een een oogschaduw doosje met vier nude kleuren (BE eyeshadow quad in Nude). Ik hou van nude en kan er geen genoeg van krijgen dus dit pallete nam ik (en daarmee kreeg ik de mono cadeau).

BE-Creative-eyeshadow-oogschaduw-quad-nude-023-amazed-3 BE-Creative-eyeshadow-oogschaduw-quad-nude-023-amazed-4

De oogschaduw is zacht van structuur en pigmentatie is goed. Zoals vaak is de pigmentatie van de glanzende kleuren beter dan die van de matte kleuren. De glans, hieronder met flits, is zo mooi!

BE-Creative-eyeshadow-oogschaduw-quad-nude-023-amazed-5 BE-Creative-eyeshadow-oogschaduw-quad-nude-023-amazed-6

Deze foto is helaas wat minder scherp, maar de pigmentatie zie je goed. Doordat de oogschaduws zo zacht van structuur zijn blenden ze prachtig. Wel wordt het doosje wat sneller rommelig.

BE-Creative-eyeshadow-oogschaduw-quad-nude-023-amazed-7

In de ooglook koos ik voor Amazed op mijn bewegende ooglid, de lichtste kleur uit de quad gebruikte ik als highlighter in mijn ooghoek en onder mijn wenkbrauw. De caramelkleur uit de quad bracht ik als basis kleur in mijn crease aan en daarna de donkerbruine kleur langs mijn bovenste wimperrand. Dit is een hele simpele look, maar daar houd ik van!

BE-Creative-eyeshadow-oogschaduw-quad-nude-023-amazed-8 BE-Creative-eyeshadow-oogschaduw-quad-nude-023-amazed-9

 

  • Conclusie

Ik vind zowel de mono als de quad fijne oogschaduw bevatten. Ze zijn zacht en makkelijk om mee te werken. De kleuren zijn erg draagbaar en Amazed draag ik soms ook als highlighter op mijn jukbenen, de glans is zo mooi! Ik ben aangenaam verrast over beide producten! Ik vind beide wel iets aan de prijzige kant en niet helemaal in verhouding met andere merken, helaas. Maar met zo’n aanbieding zeker de moeite waard.

De mono oogschaduw kost €9,99 en de oogschaduw quad €17,99. Beide zijn te koop bij IciParisXL.

Gebruik jij weleens producten van BE Creative Make-up?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.