BE Creative lippenstift 020 Poppy

In mijn unboxing video van de Masterclass Beautybloggen goodiebag zag je deze BE Creative lippenstift in de kleur 020 Poppy misschien al voorbij komen. Vandaag test ik hem voor jullie! BE Creative MakeUp is de makeup-lijn van IciParisXL. De lijn is nog vrij nieuw maar wel al ontzettend uitgebreid en wat ik tijdens de masterclass begreep blijven ze groeien. Dat is goed nieuws! Maar wat vind ik van deze lipstick?

Deze lippenstift komt uit de Brilliant Shine lijn en heeft een UV-filter. Er zijn 20 kleuren.

Verpakking

De verpakking vind ik mooi. De huls is mat zwart en vierkant. Dat geeft het product meteen een chique strakke uitstraling. Wel wordt de huls snel vies.

BE Creative lipstick lippenstift 020 poppy 1

De test

De kleur 020 Poppy is een hele mooie frambozenrode kleur. De lippenstift is heel erg romig. Hij is wat mij betreft (en dat zeg ik niet vaak) te romig waardoor mooi aanbrengen lastig is.

BE-Creative-lipstick-lippenstift-020-poppy-3

Doordat de lippenstift zo romig is, is de houdbaarheid zeer beperkt. Na een uur had ik alleen nog een rozerode rand om mijn lippen heen, op de rest van mijn lippen was de kleur al weg. Très charming 😉

BE-Creative-lipstick-lippenstift-020-poppy-5

Conclusie

Mijn review is vrij kort omdat ik er ook niet zoveel meer over kan zeggen: prachtige kleur maar door de ontzettend korte houdbaarheid op mijn lippen zou ik hem niet dragen.

Mocht je de houdbaarheid iets willen verlengen dan nog even een korte tip! Breng een laagje lippenstift op, leg dan een tissue op je lippen, doe dan een beetje transparant poeder over je lippen (dus eigenlijk over de tissue) en maak het vervolgens af  met nog een laagje lippenstift.

De BE Creative Lippenstift in 020 poppy kost op de site van IciParisXL €12,99. Helaas vind ik dat zonde van het geld. Ik heb de andere kleuren nog niet kunnen testen, maar ik denk het effect hetzelfde geeft. De lippenstift glijd gewoon van mijn lippen af helaas. BE heeft ook een Intense-lijn met lippenstiften, wellicht dat die beter zijn (alhoewel die ook als romig worden omschreven).

Heb jij al producten uit de BE Creative-lijn?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.