BE Creative nagellak 003 Smoothie

Laatst reviewde ik een lippenstift van BE Creative, het makeup merk van IciParisXL. Daar was ik niet zo enthousiast over. Vandaag een nagellak. En ik kan je vast verklappen: daar ben ik een stuk enthousiaster over!

BE-Creative-nagellak-003-smoothie-1

De BE Creative zegt over deze lak: “Nail lacquer met de allernieuwste Expert IV geltechnologie is een nieuwe generatie nagellak: bijzondere lak in diepe rijke en levendige kleuren die eenvoudig aan te brengen zijn voor een glanzende en perfecte afwerking.” 

De lak is inderdaad makkelijk aan te brengen en de kleur 003 Smoothie vind ik mooi. Het is een mooie oudroze kleur (die overigens op de site van IciParisXL meer bruin lijkt) die wat mij betreft altijd wel kan. Niet te opvallend maar wel mooi verzorgd. De lak heeft een prachtige glans en dekt bij mij in 2 laagjes.

BE-Creative-nagellak-003-smoothie-2

Zonder flits

BE-Creative-nagellak-003-smoothie-3

Met flits

Ik heb de nagellak over mijn gelnagels aangebracht en hij blijft dan zo’n 4 à 5 dagen zitten. Prima dus! En zelfs dan ‘chipt’ de lak niet maar aan de randen slijt hij eraf.

BE-Creative-nagellak-003-smoothie-4

 

Ik ben dus heel tevreden met deze lak. Hij is mooi, brengt makkelijk aan en blijft goed zitten. Ik heb tijdens de masterclass beautybloggen bij de workshop van IciParisXL ook een andere kleur gezien die ik graag wil, namelijk de 004 Caramel. Ook deze ziet er op de site totaal anders uit maar in het echt is het een mooie warme caramelkleur met gouden glans. Die staat nog op mijn wenslijstje!

Heb jij de nagellak van BE Creative al geprobeerd?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.