Filmpje: DIY (Col) sjaal breien

De herfst (en winter) zijn voor mij de tijd om af en toe een beetje creatief te doen. Dit keer wil ik je laten zien hoe je makkelijk zelf een (col) sjaal kunt maken. Tijdens het bewerken kwam ik erachter dat de video wel erg lang werd dus vandaag deel 1: de basis! Overmorgen het vervolg! Als je al kunt breien kun je het middelste deel van deze video overslaan. Maar omdat ik veel mensen ken die niet kunnen breien wilde ik wel even goed de tijd nemen om het uit te leggen.

Wat je nodig hebt:

  • 4 bollen wol van 100 gram (bijvoorbeeld bij Zeeman, Action of Wibra)
  • 1 setje breinaalden van 10 mm (bijvoorbeeld bij Zeeman, Action of Wibra)

Dit is alles wat ik gebruikte:

DIY-col-sjaal-breien-2

Je kunt al voor €5 al je complete sjaal maken!

Hieronder kun je het filmpje bekijken. Als je het leuk vindt kun je je hier gratis abonneren op mijn YouTube-kanaal BlondieBeautyFashion.

Laten we beginnen!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.