DIY Commode opknappen! – vlog #94 – BlondieBeautyFashion

It’s my birthday! Dit jaar vierde ik het voor het eerste niet met vrienden maar alleen met mn ouders en schoonouders. Ook gezellig natuurlijk, maar volgend jaar ga ik zeker weer een dansje met vrienden wagen op mn bday! Verder is de commode beschadigd dus die wilde ik op een makkelijke en snelle manier opknappen en een nieuwe look geven. Een simpele DIY met een mooi resultaat (al zeg ik t zelf;)). Nils ging uit logeren en ik was voor het eerst een nachtje alleen met Elin. Hoe ging dat? Ik laat het allemaal zien in de vlog van deze week!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.