DIY- Decoratieve slinger babykamer

Bij het inrichten van de babykamer vind ik het heerlijk om inspiratie op te doen op internet en dan vooral op Pinterest. Een van de dingen die ik vaak voorbij zag komen was een decoratieve slinger. Met wolken, bergen, schaapjes, hartjes of bijvoorbeeld sterren. Het leek me leuk om met vilt zelf zo’n slinger te maken. Niet alleen heel leuk om te doen maar ook nog eens fijn voor het budget.¬†Vandaag een DIY hoe ik een decoratieve slinger met besneeuwde bergjes maak voor op de (jongens) babykamer! En het is ook nog eens ontzettend makkelijk!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Mocht jij ook een zo’n leuke slinger willen maken stuur dit dan vooral via Instagram naar me op @carienweenink. Ik ben ontzettend benieuwd!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.