DIY – Ikea Hack keukentje (Duktig)

Ik vind de Ikea fantastisch! Maar ja, ik ben daarin niet de enige. Dus ook niet de enige met het bekende Ikea keukentje, de Duktig. Het leek me daarom wel leuk om hem te pimpen. Hem er net iets anders uit te laten zien dan de andere keukentjes. Zo past hij ook beter bij ons strakke, moderne, grijs witte interieur. Vandaag laat ik je zien hoe ik dat gedaan heb. En echt deze Ikea hack is makkelijk. Het is misschien niet de makkelijkste DIY die ik ooit gedaan heb maar je hebt eigenlijk vooral een beetje tijd en een heel klein beetje schildertalent nodig. Ik denk echt dat iedereen dit kan. En je kunt het natuurlijk zo ingewikkeld of simpel maken als je wilt.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Wat heb je nodig:
– schuurpapier
– verf (geschikt voor hout)
– kwast en roller
– design folie
– evt. verfspray

Ik ben heel benieuwd of en hoe jij het keukentje zou pimpen 🙂

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.