Dr. van der Hoog Romantic Roses masker

Op zondagavond is het altijd tijd voor een maskertje! Dit keer koos ik uit het setje van 4 dr. van der Hoog maskers (van de drie dwaze dagen) het Romantic Roses masker. Waar ik het Passionate Pearl masker de mooiste naam vond hebben vind ik de verpakking van Romantic Roses dan weer het leukst. Lekker roze! Dit masker is ontspannend en egaliserend, aldus de verpakking. Tijd om dit te testen!

dr-van-der-hoog-romantic-roses-masker-review-1

Het masker ruikt ontzettend naar rozen. Ik vind dat persoonlijk wel lekker ruiken van maar als je er niet zo van houdt is de geur wel heftig. Het masker is dik en romig en brengt makkelijk aan. Ik doe dit altijd met mijn vingers maar overweeg wel een kwast, gewoon voor het gemak.

Je kunt het masker 10 tot 15 minuutjes laten zitten. Na 10 minuten begon het bij mij een klein beetje te branden, maar niet zo erg dat ik het er direct af wilde halen hoor. Na een kwartier wilde ik het masker afspoelen met lauwwarm water. Het ging er echter niet zo makkelijk af als ik gewend was dus ik heb er een washandje bij gebruikt.

dr-van-der-hoog-romantic-roses-masker-review-2

So charming;)

Mijn huid voelde na gebruik zacht en gehydrateerd aan. Egaler is het er geloof ik niet echt van geworden. Toch vind ik het weer een fijn maskertje, tenminste als je van de geur van rozen houdt dan : )

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.