E.L.F. Gotta Glow highlighter

Laatst kon je in een unboxing video al zien dat ik de E.L.F. Gotta Glow “blush” kocht. Ik zeg “blush” omdat hij zo heet maar ik vind het echt een highlighter. Hij wordt door velen gezien als een dupe voor de Nars Albatross highighter. Nou heb ik zelf de Nars Albatross helaas niet maar naar zo’n goedkope dupe ben ik natuurlijk direct benieuwd! Omdat ik de Nars Albatross niet heb kan ik dus niet vergelijken maar ik kan wel vertellen wat ik van E.L.F. Gotta Glow vind!

De verpakking

Gotta Glow zit in een strakke (mat)zwarte verpakking, niet heel bijzonder maar wel prima. Er zit een klein venstertje in waardoor je de kleur kunt zien. Ik vind dat niet per se mooi maar wel erg praktisch als je meerdere blush kleuren van ELF hebt. Dat zoekt makkelijk. Binnenin zit een klein spiegeltje, in theorie handig, maar het is zo klein dat ik er het nut niet van in zie. Het doosje bevat 4,75 gram, een prima hoeveelheid wat mij betreft.

elf-e.l.f.-gotta-glow-blush-highlighter-3

 

 

 

elf-e.l.f.-gotta-glow-blush-highlighter-5

 

De kleur van de blush is heel licht geel/ beige met een gouden glans.

De test

Ik moet zeggen dat het lastig is het effect op de foto te krijgen maar ik heb mijn best gedaan. Hieronder zie je Gotta Glow dik aangebracht zodat het beter zichtbaar is op de foto.

elf-e.l.f.-gotta-glow-blush-highlighter-7

 

En hieronder zie je op twee foto’s het effect. Eerst met flits en de tweede foto is is het licht van een lamp genomen.

elf-e.l.f.-gotta-glow-blush-highlighter-6

 

De blush brengt makkelijk aan. Hij is iets poederiger dan een aantal andere blushers die ik heb, maar ik vind dit niet echt storend. Het zorgt er in ieder geval niet voor dat het mijn droge huid benadrukt (wat ik wel vaak heb met hele poederige blushers). Hij blijft gedurende dag op zijn plek maar vervaagt wel in de loop van de dag.

Maar hoe ziet het er nou uit op het gezicht?

 

elf-e.l.f.-gotta-glow-blush-highlighter-1

Zonder flits zie je al wel de glans op mijn wangen. Maar op onderstaande foto met flits zie je de gouden glans op mijn wangen mooi. Als blush gebruik ik hier trouwens MAC Peaches.

elf-e.l.f.-gotta-glow-blush-highlighter-met-flits-1

Conclusie

Zoals ik al zei kan ik niet oordelen over de gelijkenis met Nars Albatross maar ik vind het wel een mooie zeer betaalbare highlighter. E.L.F. Gotta Glow kost namelijk maar €4,- via http://www.eyeslipsface.nl/. Ik ben de laatste tijd echt van de highlighters zoals je misschien wel hebt gemerkt en ik vind de Gotta Glow een goede aanvulling!

Wat is jouw favo highlighter?

Liefs,

Carien

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.