Eerste indruk – Chanel Healthy Glow Foundation

Wat mij betreft is een healthy glow altijd fijn! Maar zeker in de winter, als je huid wat doffer is, heb je dat misschien iets minder vanuit jezelf. Een fijne foundation kan dan helpen. Ik kreeg een tijdje geleden een tester van de Chanel Healthy Glow foundation. De tester vond ik erg fijn alleen was hij zeker voor mijn winterse huid wat te donker. Dus besloot ik de foundation aan te schaffen maar dan in een lichtere teint: no 20. Vandaag test ik hem voor het eerst en laat ik je zien hoe ik de foundation aanbreng, hoe hij het door de dag heen houdt en wat ik er uiteindelijk van vind. Mijn eerste indruk zie je hier:

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.