Eerste indruk: L’Oréal SkinPerfection Dagcrème en BB Cream

L'Oreal-Skin-Perfection-8

Je zou kunnen zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was toen ik de L’Oréal SkinPerfection producten in de reclamefolder van Etos zag staan deze week. Zo’n leuke verpakking! Resultaat: ik holde naar de winkel om de producten van dichtbij te gaan bekijken! In dit artikel wil ik je graag mijn eerste indruk laten weten.

Allereerst wat over de lijn. De SkinPerfection-lijn bestaat uit een hydraterende dagcrème, de BB Cream, het serum en de gladmakende basis. Op zich een mooie lijn, maar persoonlijk mis ik een nachtcrème en een oog crème. De lijn is gericht op vrouwen tussen de 20 en 35 jaar (aldus het boekje wat erbij stond, overigens stond op de voorpagina van het boekje 25+.. maar goed!). De producten moeten zorgen voor een Pixel-perfect skin: verkleinde poriën, zachtere huid en een egalere teint.  De lijn is geschikt voor alle huidtypen

Na wat smeren en testen koos ik voor de hydraterende dagcrème en de BB Cream. De dagcrème had ik echt nodig want mijn dagcrème is bijna op. De BB Cream  daar was ik gewoon heel benieuwd naar. Zou hij mijn favo BB van Garnier kunnen overtreffen?

SkinPerfection Hydraterende Dagcrème

De dagcrème zit in een prachtig roze met wit potje met een glanzende deksel. Ik vind de verpakking geweldig (mocht dat nog niet duidelijk zijn : )..)! Wel vind ik het jammer dat het een potje is (hoe mooi ook) want een tube of pompje zou wel hygiënischer zijn. De geur is lekker fris. De crème smeert makkelijk uit en trek snel in. Ik heb een droge huid dus mijn huid sleurpt over het algemeen alle producten vrij snel op maar het is ook zeker geen vette crème. Kortom: een prima eerste indruk.

L'Oreal-Skin-Perfection-2 L'Oreal-Skin-Perfection-3

L'Oreal-Skin-Perfection-9 L'Oreal-Skin-Perfection-10

Dit zijn de ingrediënten:

L'Oreal-Skin-Perfection-4

SkinPerfection 5-in-1 BB Cream (Light)

Dan de BB Cream. De verpakking vind ik wederom mooi! En dit keer wel een tube, dat is fijn! De 5 functies van de BB Cream zijn aldus de verpakking:

–          Hydrateert tot 24 uur

–          Vervaagt rode vlekjes

–          Vermindert imperfecties

–          Egaliseert oneffenheden

–          Stralende teint

De BB Cream heeft daarbij ook nog SPF 25 wat ik een hele fijne bijkomstigheid vind. Ik heb voor de lichtste kleur (Light) gekozen die geschikt is voor de lichte tot getinte huid. Voor mijn “zongebruinde” huidje is hij nu net iets te licht maar niet storend. Ook deze crème smeert makkelijk uit. Ik vind het effect mooi. Het is een lichte dekking (iets lichter dan de BB Cream van Garnier) maar het effect is wel mooi egaliserend. Mijn droge huidje wordt er blij van! Deze BB heeft niet echt een duidelijke geur.

L'Oreal-Skin-Perfection-5 L'Oreal-Skin-Perfection-6 L'Oreal-Skin-Perfection-7

L'Oreal-Skin-Perfection-11 L'Oreal-Skin-Perfection-12 L'Oreal-Skin-Perfection-13

 

 

Hier draag ik niks op mijn huid (wel mascara en oogschaduw):

L'Oreal-Skin-Perfection-14

Hier draag ik ook de SkinPerfection BB Cream:

L'Oreal-Skin-Perfection-16

L'Oreal-Skin-Perfection-15

 

En hier draag ik ook de rest van mijn make-up (Rimmel Bronzer 021 Sun Light en Etos Baked Blush)

L'Oreal-Skin-Perfection-17

Conclusie
Mijn eerste indruk van beide producten is goed! Aldus de site van L’Oréal “Vervagen imperfecties direct. Na 1 week zijn rode vlekjes vervaagd. Na 1 maand is de huid verbeterd en de teint egaal en stralend.” Die laatste 2 punten kan ik nu nog niet zeggen maar ik hou je natuurlijk op de hoogte! Ik ga beide producten de komende tijd fijn testen!

Koop jij soms ook een product waar je eigenlijk niks van weet maar de verpakking gewoon zo mooi vindt?

Liefs,

Carien

PS De SkinPerfection-producten zijn deze week in de aanbieding bij de Etos.

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.