Eerste indruk – Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick

Maybelline was in de aanbieding, 1+1 gratis. Ik had mascara nodig en kon dus nog iets anders gratis uitzoeken. Ik vond de Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick er mooi uit zien. Ik koos voor de kleur Nude Flush, een hele mooie oudroze kleur. Vandaag test ik hem voor je in deze eerste indruk video! Hoe is de kleur? Voelt hij fijn aan op de lippen? Droogt hij mijn lippen niet uit? En hoe lang blijft hij zitten?

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.