Eerste indruk – Urban Decay: Naked Skin One & Done

Ik moest me inhouden om dit product niet al eerder te gebruiken! Door mijn ietwat zongebruinde huidje wist ik dat de kleur niet goed zou matchen en dus hield ik me in totdat de bruine teint een beetje minder was. Mijn geduld raakte op dus ik besloot dat het tijd was om de eerste indruk video op te gaan nemen. Tijd om de Urban Decay Naked Skin One & Done te testen. Ik ging voor de kleur light medium. In de video van vandaag vertel ik je wat mijn eerste indruk van deze natuurlijke foundation is.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

De Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector is o.a. te koop bij IciParisXL.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.