Eindelijk mijn neefje weer zien! vlog #195

Ik had deze vlog ook weer “verkoeling zoeken” kunnen noemen want de aanhoudende hitte zorgt er bij mij voor dat ik na een week thuiswerken (lees: smelten achter mijn laptop..) heel erg behoefte heb aan frisse lucht en verkoeling. Dus ging ik met mijn kids naar de bios, doken bij opa en oma in het badje en aten ijs, top! En ik zag mijn neefje eindelijk weer sinds het begin van de corona-crisis.

https://youtu.be/WhC3HmivbbM

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.