Essence Limited Edition Love Letters Review Rosy in Love

Van februari t/m maar ligt de nieuwe Limited Edition collectie van essence in de schappen: Love Letters. Morgen is het Valentijn en daarom wilde ik graag twee producten uit deze romantische lijn aan je laten zien! De Jumbo sheer stick en een nagellakje. Er zitten veel meer producten in deze collectie, zoals een oogschaduwpalette, highlighter en meerdere kleuren nagellak. Het is een hele lieve romantische collectie met allemaal pastelkleuren. Een deel was uitverkocht en een deel vond ik niet zo bij mij passen.  Of ik blij ben met de producten die ik wel kocht? Ja, best wel 🙂

essence-limited-edition-Love-Letter-nagellak-01-Rosy-in-Love-en-jumbo-sheer-stick-lip-1

  • Jumbo Sheer Stick in 01 Rosy in Love

De Jumbo Sheer stick is er in twee kleuren. Ik koos voor de lichtroze kleur 01 Rosy in Love. Deze jumbo poltloden zijn inmiddels denk ik wel bekend (denk aan de Chubby Sticks van Clinique). Het is eigenlijk een soort lipgloss in potloodvorm.essence-limited-edition-Love-Sheer-lip-balm--01-Rosy-in-Love-1

 

essence-limited-edition-Love-Sheer-lip-stick-balm--01-Rosy-in-Love-3

De kleur is op de lippen lichterroze dan je zou zeggen als je de stick ziet. De kleur lijkt meer op die van de verpakking. Ik heb redelijk gepigmenteerde lippen en zoals je ziet is de kleur bij mij dus vrij onopvallend. Hij heeft wel een mooie glans en de kleur is een beetje melkachtig lichtroze wat ik wel lief vind staan.

essence-limited-edition-Love-Sheer-lip-stick-balm--01-Rosy-in-Love-2

essence-limited-edition-Love-Letter-nagellak-01-Rosy-in-Love-en-jumbo-sheer-stick-lip-2

 

De stick voelt prettig aan op mijn lippen, een beetje als een lippenbalsem. Hij droogt mijn lippen niet uit, dat is altijd prettig.Echt verzorgen doet hij natuurlijk ook niet, hij geeft puur wat glans er kleur. Een drankje of een kleine maaltijd overleeft hij best. Kortom: een leuke lieve kleur voor met Valentijn! Deze Jumbo Sheer Stick kost €2,59.

  • Nail Polish in 01 Rosy in Love

Geen idee waarom de naam hetzelfde is als die van de Jumbo Sheer Stick, maar ach het is een leuke naam dus prima! De nagellak heeft dezelfde lieve lichtroze kleur en dekt in 2 laagjes. Hier je je hem met flits (en met Hoops & Yoyo!).

essence-limited-edition-Love-Letter-nagellak-01-Rosy-in-Love-1

En hier zonder.. Ik kan niet anders zeggen dat ik hierdoor ontzettend veel zin in de lente heb gekregen en sinds ik dit kleurtje op heb gehad alweer helemaal in de lichte nagellakjes zit!

essence-limited-edition-Love-Letter-nagellak-01-Rosy-in-Love-2

Dit keer heb ik er geen gellak onder en toch blijft de kleur een aantal dagen prima zitten, dat is wel zo prettig! En de glans, heel mooi! Dit lakje kost €1,89.

essence-limited-edition-Love-Letter-nagellak-01-Rosy-in-Love-3

Beide producten vind ik leuk! Niet super bijzonder, geen echt musthaves maar wel leuk. Zeker voor Valentijn of als je, zoals ik, alvast een beetje de lente wilt voelen.

De producten zijn tot en met maart te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij al producten uit de Love Letters collectie?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.