Essence Long Lasting Lipstick

Volgens mij heb ik nog niet eerder een essence lippenstift gebruikt. Geen idee waarom want de essence long lasting lipstick is lang zo slecht nog niet!

Essence long lasting lipstick is er in tien kleuren. Ik heb de kleuren 01 Coral Calling en 07 Natural Beauty.

Essence-lipstick-lippenstift-01-coral-calling-07-natural-beauty-1

Als eerst de verpakking. Geen hysterie met kleur en glitter, maar hele sophisticated matzwarte hulzen dit keer. Ik vind het mooi! Wat ik handig vind is dat niet alleen op de achterkant de kleur van de lippenstift te zien is, maar er zit in de kleur van de lippenstift ook een klein randje om de huls. Subtiel en handig!

Look how pretty!

Essence-lipstick-lippenstift-01-coral-calling-07-natural-beauty-2

Rechts is 01 Coral Calling en links zie je 07 Natural Beauty.

Essence-lipstick-lippenstift-01-coral-calling-07-natural-beauty-3

En dit zijn de swatches. De bovenste is Natural Beauty en de onderste is Coral Calling. De lippenstift heeft een sheer glans, niet te glitterig, maar ook zeker niet mat. Ik vind het mooi! Maar hoe zien de kleuren eruit op mijn lippen?

Essence-lipstick-lippenstift-01-coral-calling-2

Coral Calling is een, zoals de naam al doet vermoeden, een koraalkleurig lippenstift. Maar niet heel oranje, er zit ook wat roze/perzikkleur in. Het gekke is dat ik hem de ene keer feller vind ogen dan de andere keer. Dat hangt een beetje van het licht af. Ik vind hem mooi, maar ik kan je nu al verklappen dat dit niet mijn favoriet is. Hieronder ze je hem nog even van dichtbij.

Essence-lipstick-lippenstift-01-coral-calling-1

Aangezien ik maar twee van de tien lippenstiften uit deze lijn van essence vergelijk, kun je wel raden dat 07 Natural Beauty dan mijn favoriet is. Dit is een natuurlijke kleur die maakt dat mijn lippen net dat beetje extra kleur krijgen, maar waarbij het niet lijkt alsof ik bakken lippenstift op heb. Hier houd ik wel van.

Essence-lipstick-lippenstift-07-natural-beauty-1 Essence-lipstick-lippenstift-07-natural-beauty-2

 

Essence noemt de lipsticks langhoudend. Dat vind ik persoonlijk wat tegenvallen. Ik moet ze vrij snel bijwerken (na ongeveer een uur). Dat komt ook door de substantie. Ze voelen heel prettig aan op de lippen en drogen ze absoluut niet uit. Dan krijg je al snel dat ze minder goed blijven zitten. Ze glijden als het waren net zo makkelijk op als van je lippen. Maar de houdbaarheid had desalniettemin (wat een woord!) wel beter gekund naar mijn mening. De prijs is wel helemaal top: €2,39. Een prima lippenstift als je het niet erg vindt om vaak bij te werken.

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.