Review Etos blush voor feestdagen

Afgelopen weekend was ik in de Etos aan het rond snuffelen op zoek naar leuke producten en ik stuitte op deze blush van Etos. Het is volgens mij een limited edition blush speciaal voor de kerst/ feestdagen. Het suffe is dat de blush geen naam of nummer heeft (of is het nummer 301??). Heel onhandig. Maar omdat ik hem zo mooi vind wil ik hem graag met je delen!

De verpakking

De verpakking van de blush is prima: een simpel zwart doosje met een doorzichtige deksel. Maar wat is deze blush groot (14 gram terwijl een blush van Mac bijvoorbeeld 6 gram is)! Hij heeft het formaat van een bronzer of poeder. Maar je hoort mij niet klagen want de blush is heel mooi dus hoe meer, hoe beter.

Etos-blush-kerst-feestdagen-2013-2

Zonder flits 

Etos-blush-kerst-feestdagen-2013-3

Met flits

Zoals je kunt zien heeft de blush roze en geel/gouden kleuren. De blush lijkt gebakken te zijn maar ik kan nergens op de verpakking of op de site meer info over de blush vinden. Er zitten geen glitters in maar een hele mooie glans.

De test

Tijd voor wat swatches op mijn hand. Hieronder zie je de blush zonder flits. De kleur is perzikroze met een subtiele gouden glans.

Etos-blush-kerst-feestdagen-2013-5

Met flits zie je de glans nog beter. Ik vind het mooi dat er geen glitters inzitten maar een hele natuurlijke shimmer.

Etos-blush-kerst-feestdagen-2013-6

Op de wangen is de blush prachtig. Helaas komt het gek genoeg niet helemaal over op de foto’s. De structuur is heel fijn net als de pigmentatie. Door een beetje blush aan te brengen krijg je een mooie frisse blos met glans. Voor een avondje uit kun je hem wat zwaarder aanbrengen. Door de glans heb je ook geen highlighter meer nodig. Ik heb de blush pas net maar volgens mij is hij heel zuinig in het gebruik. Zoals ik al zij denk ik dat het een limited edtion voor de feestdagen is maar wat mij betreft is hij prachtig het hele jaar door.

Etos-blush-kerst-feestdagen-2013-9

Zonder

Etos-blush-kerst-feestdagen-2013-10

 

Met flits

Conclusie

Mocht het nog niet duidelijk zijn: ik vind deze blush van Etos erg mooi. Ik verbaas me over de glans en pigmentatie maar ook over de structuur. En dat voor €4,99. Redelijk duur voor een Etos blush maar hij is groot en mooi dus ik vind het hem absoluut waard. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat de blush geen naam heeft. Maar daar kom ik denk ik wel overheen;)

Etos-blush-kerst-feestdagen-2013-7

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Ik weet nou niet of ik blij moet zijn of je blog moet vermijden want deze blush zit sinds gister nu ook in make-up stash na het lezen van je review haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.