Eyes of the day Maybelline Big Eyes

Deze week heeft Kruidvat een mooie aanbieding, namelijk 1+1 gratis op Maybelline make-up. Het leek me daarom wel leuk om een ooglook met producten van Maybelline te maken. Ik denk dat Maybelline misschien wel mijn favoriete drogisterijmerk is! Ik maakte een Eyes of the day met Maybelline Big eyes oogschaduw en Maybelline The Rocket mascara.

Ik heb weinig ervaring met oogschaduwpalletjes van Maybelline maar de Big Eyes palettes leken mij wel wat! Ik koos voor de kleuren van 01 Luminous Brown. Dat zijn mooie bruintinten die ik wel goed bij de herfst vond passen. De lichtste kleur is beige met een gouden glansje. Rechts zit een mooie oranje/kopertint, wederom met glans. Links zit een lichtbruine kleur, ja ook deze heeft een mooi glansje. En ook de laatste kleur heeft glans en deze is donkerbruin. Wat mij betreft hadden die laatste twee kleuren wel mat mogen zijn maar ach ik hou wel van glans.

FOTD-Maybelline-Big-eyes-01-Luminous-brown-essence-4-on-the-catwalk-2 FOTD-Maybelline-Big-eyes-01-Luminous-brown-essence-4-on-the-catwalk-3

Op de achterkant staat hoe je de look kunt maken. Natuurlijk kan dat maar ik gaf er mijn eigen draai aan.

FOTD-Maybelline-Big-eyes-01-Luminous-brown-essence-4-on-the-catwalk-4

Zonder flits

FOTD-Maybelline-Big-eyes-01-Luminous-brown-essence-4-on-the-catwalk-5

Met flits

FOTD-Maybelline-Big-eyes-01-Luminous-brown-essence-4-on-the-catwalk-6

En de swatches vielen me lang niet tegen! Vooral die oranje/koperkleur vind ik bijzonder.

FOTD-Maybelline Big eyes 01 Luminous brown essence 4 on the catwalk 1

Ik bracht de middelste (highlighter) kleur aan in mijn binnenst ooghoek en onder mijn wenkbrauwbot. Vervolgens bracht ik de rechter oranje/koperkleur aan over mijn bewegende ooglid. Dit laat blauwe ogen echt knallen. In de arcadeboog bracht ik de lichtbruine kleur aan en die blend ik met de koperkleur. Als laatste komt de donkerste kleur in mijn “outer V” en langs mijn onderst wimperrand tot ongeveer de helft. Alles nog even goed blenden en de oogschaduw is klaar! Dan nog wat mascara voor volume. Hiervoor gebruik ik de Maybelline The Rocket mascara. Ik ben over het algemeen groot fan van hun mascara’s.

FOTD-Maybelline-Big-eyes-01-Luminous-brown-essence-4-on-the-catwalk-8

Hier zie je de look met flits.

FOTD-Maybelline-Big-eyes-01-Luminous-brown-essence-4-on-the-catwalk-9

Producten die ik verder gebruikte:

  • L’Oréal Skin Perfection BB
  • Bodyshop Honey Bronzer 03 Medium Matte
  • Maybelline 24 hour concealer 02
  • L’O’réal Lumi Magique undereye concealer
  • Catrice Defining blush Rosewood
  • Essence lippenstift in 04 On the catwalk

FOTD-Maybelline-Big-eyes-01-Luminous-brown-essence-4-on-the-catwalk-10

 

Wat is jouw lievelingsproduct van Maybelline?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

    1. Haha heel verstandig! Maar als je het leuk vindt kun je t wel leren hoor, oefening baart kunst! Begin met lichte kleuren dan valt het minder op als t misgaat 😉 Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.