Eyes of the day Rimmel Smokey Purple

Voor Sinterklaas kreeg ik het Rimmel Glam’Eyes oogschaduw Quad in 003 Smokey Purple. Daarom vandaag een Eyes of the day met dit palette.

EOTD-Rimmel-glam-eyes-quad-003-smokey-purple-11

Het palette heeft vier kleuren, allemaal glanzend: wit, lichtroze, lila en paarsblauw. Ze zijn niet super goed gepigmenteerd en ze zijn wat poederig maar toch vind ik dat je er een mooie look mee kunt maken.

EOTD-Rimmel-glam-eyes-quad-003-smokey-purple-10

Ondanks dat de oogschaduw wat poederig zijn gaat het aanbrengen met de juiste kwast gewoon prima. Ik bouw de kleur langzaam op maar heb de look ook niet te donker gemaakt (ik droeg hem overdag). Zeker de donkerste kleur kun je wel goed opbouwen dus je kunt hem donkerder  en intenser maken als je dat wilt.

EOTD-Rimmel-glam-eyes-quad-003-smokey-purple-4 EOTD-Rimmel-glam-eyes-quad-003-smokey-purple-5

De lichtste kleur breng ik, na een oogschaduwbasis, aan over mijn gehele ooglid tot aan mijn wenkbrauw en in mijn ooghoek. Daarna breng ik de lichtroze kleur aan op de buitenste helft van het bewegende ooglid. Vervolgens gebruik ik de lila kleur schaduw te creëren bij mijn arcadeboog. Tenslotte breng ik de donkere kleur aan in de buitenste “V” en die vervaag ik met een blendingbrush. Daarna breng ik de donkerste kleur nog aan langs mijn wimperrand, zowel onder als boven. Ik maak de ogen af met mascara (Max Factor Clump Defy) en breng op mijn waterlijntje nog een nude potlood (Catrice innereye highlighter) aan. Voor een intensere look kun je hier natuurlijk ook voor een zwart oogpotlood kiezen of nog een winged liner aanbrengen.

EOTD-Rimmel-glam-eyes-quad-003-smokey-purple-7 EOTD-Rimmel-glam-eyes-quad-003-smokey-purple-8

Naast mijn standaard basis bracht ik de Etos limited edition blush/highlighter aan voor wat kleur en glans. En op mijn lippen de L’Oréal Caresse lipgloss in 101 Lolita.

EOTD-Rimmel-glam-eyes-quad-003-smokey-purple-9

 

Ik hoop dat je het leuk vond!

 

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.