Face of the day

Vandaag heb ik weer een face of the day voor jullie. Hij is wat anders dan ik normaal draag maar het is volgens mij wel een look die veel mensen graag dragen. Ik ben namelijk voor een winged liner met een felle lipkleur gegaan. Ik draag zelf niet vaak winged liner maar vind het bij andere wel mooi staan met een felle lip. Daar ging ik afgelopen week dus voor.

De eyeliner die ik gebruikte is van Be a Bombshell en komt uit een Glossybox. Het is een vrij dikke eyeliner waar ik wel even mee moest oefenen maar het is gelukt!

be-a-bombshell-onyx

Ik had een lange dag vol overleggen dus ik koos voor een langhoudend lipproduct: Rimmel Apocalips in 101 Celestial. Opvallend maar nog wel geschikt voor op het werk (vind ik).

face-makeup-rimmel-apocalips-celestial-be-a-bombshell-onyx-3

 

En dit is dan mijn face of the day! Als basis heb ik de Garnier BB Cream gebruikt, Maybelline 24 hour concealer en The Body Shop bronzer in 03 medium matte. Mijn wenkbrauwen deed ik met het Catrice wenkbrauwpotlood in Date With Ash-ton en de Catrice wenkbrauwgel. Op mijn wangen wilde ik ook graag een matte kleur en koos voor Mac Peaches. In mijn binnenste ooghoeken deed ik wat highlighter (E.L.F. Gotta Glow).

face-makeup-rimmel-apocalips-celestial-be-a-bombshell-onyx-1

Na de basis bracht ik de eyeliner Be a Bombshell aan met een wing. Daarna heb ik mijn wimpers gekruld en mascara op gedaan. Zoals zo vaak draag ik de Max Factor Clump Defy met daar overheen een laagje Maybelline The Rocket Waterproof. Op mijn onderwimpers deed ik helemaal niks.

Als laatste de lipkleur. Ik ben helemaal fan van de Rimmel Apocalips in 101 Celestial, beter laat dan nooit zeg ik maar!

face-makeup-rimmel-apocalips-celestial-be-a-bombshell-onyx-2

 

Ik heb heel veel foto’s genomen maar ze waren helaas allemaal heel onduidelijk. Hoop dat je het een beetje kunt zien met deze twee foto’s.

Draag jij graag een winged liner met een felle lipkleur?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.