Favorieten juni 2013

De maand juni ging super snel voorbij en nu is het alweer bijna half juli.. Kortom: het wordt hoog tijd voor mijn favorieten beautyproducten van de maand juni!!

Favorieten-Juni-2013

Ik weet niet of het me lukt om elke maand een favorieten filmpje te doen vooral omdat ik best ‘productvast’ ben als iets me bevalt. Maar ik ga toch mijn best doen! Zoals ik ook in het filmpje al vraag: mocht je het leuk vinden om ook andere favorieten van de maand te willen zien zoals mijn favo kledingstuk van de maand, favo film, eten of iets anders laat het me dan weten door hieronder je reactie achter te laten!

Alvast super bedankt!!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.